reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję przynajmniej jedną za mną obstala :) zdaje mi sie ze to tylko moja sprawa co robię a nie całego forum pojechalam to pojechalam i nie wiem w czym problem dobrze mieć jedna bratnia duszę hehe jesZcze dZisiaj kiepsko się czuje a jak u Ciebie dzień
Flaczki wzięłaś?? Jak napisałaś w niedzielę że robisz to taka mi ochota naszła na flaczki:) Zaś nie szalej w sexem w tirze:p

reklama
Heh no niestety. Słaba ze mnie Kurcia ;) Jajka kijowe.

Zaczynam długi protokół od 1dc. Czyli za jakieś 2 tygodnie. Zapomniałam dzisiaj z tych emocji po zmarnowanym IUI zapytać jak to z płatnościami w Gyncentrum przy tym 2+1 wygląda. Najwyżej przedzwonię...
Płacisz gotówką albo przelewem i podpisz umowę jak najszybciej bo nie będziesz musiała płacić za wizyty w tedy

Byłam po L4 u mojego gin i zobaczyliśmy malutki pęcherzyk 6 mm 13 dpt [emoji847]

1506959622-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
super :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Płacisz gotówką albo przelewem i podpisz umowę jak najszybciej bo nie będziesz musiała płacić za wizyty w tedy
O! No wlasnie. Tak myslalam ze przeciez juz startuje a w tym 2+1 sa wizyty wliczone.
A wiesz moze jak to rozliczaja kiedy w 1 procedurze przy 1 transferze sie nie uda ale sa jeszcze zamrozone zarodki, wiec nie trzeba przeciez calej drugiej procedury przechodzic. Wystarczy sam transfer... to jest dla mnie zagadka tego 2+1...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jak bylyscie na cyklu sztucznym przed crio to badalyscie poziom estradiolu? U mnie dziś 11dc i myślałam, że biorąc leki będę miała wysoki a tu taka normalna wartość wyszła jak w zwykłym cyklu... Wizytę mam jutro rano więc będę wiedziała czy to dobrze ale ciekawa jestem jak to u Was było .
Ja nie mierzylam

O! No wlasnie. Tak myslalam ze przeciez juz startuje a w tym 2+1 sa wizyty wliczone.
A wiesz moze jak to rozliczaja kiedy w 1 procedurze przy 1 transferze sie nie uda ale sa jeszcze zamrozone zarodki, wiec nie trzeba przeciez calej drugiej procedury przechodzic. Wystarczy sam transfer... to jest dla mnie zagadka tego 2+1...

A tego to ja nie wiem...
Ale zapłacić możesz najpóźniej w dniu punkcji

Jedna procedura to stymulacja, punkcja i transfery aż do wykorzystania wszytskich zarodków. Pierwszy transfer w procedurze masz gratis a jakby się nie uda to już za kolejny musisz płacić

reklama
Dziewczyny nie bylam wpisana w kalendarz ale melduje ze dzis mialam wizyte i maluszki maja Filip po 1100 a Oliwka 1150 [emoji7] wszystko z nimi dobrze. i jak do konca bedzie z dzieciaczkami dobrze i u mnie tez wszystko bedzie dobrze tak jak do tej pory to 5-6 grudzien cesarka [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) Niech dalej tak zdrowo rosną :)

Do góry