reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde po wizycie dalej wiem, ze nic nie wiem, juz mam tego dosc... tego obumarlego pecherzyka nie ma, mogl sie poronic albo wchlonac. A ten drugi ciut podrosl ale i tak za malo. Ostatnio mial 4mm, dzisiaj ma 7 i jest w nim jakis zarys zarodka 1,3mm ale nie ma nic poza tym, serduszka brak. Ale trzeba jeszcze obserwowac. Beta znowu w poniedzialek a wiz ewentualnie w przyszly piatek:(
Spisz wszystko , moze na.podstwie twoich zapiskow scenariusz na film bedzie. Moze jakies honorarium dostaniesz...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie chłop ;) widziłam fujarkę ;) byłam u siebie w miescie u ginekologa jestem bardzo zadowolona ponad 1h spedziłam w gabinecie wszytskiego sie dowiedziłam konkretnie mi zrobił badania i raczej pojade jeszcze z 2 razy do swojej gin tam do kliniki i zmieniam na innego ginekologa.Pojechałam bo prawdopodobnie znowu mam infekcje i teraz dr, nie wie czy to od tego priobiotyku co przyjmuje czy infekcja ale cos tam w srodku jest białego wymaz za 2 dni wyniki i sie dowiemy. Wiec dzis tez wizyta nie zaplanowana i dzis sie dowiedziałam co bedzie poczeklał dr spokojnie popukał lekko w brzuch zeby dzidza dupka wyszla bo dupki nie bylo widac i wyszlo i pieknie rozrlaczyl nózki ;)
Chlopak :) cudnie, ze juz znasz plec. Tata dumny?? Pewnie tak :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Eejjjj a wino to może być polslodkie czy tylko wytrawne muszę pić @dżoasia expercie
Bardzo Cię proszę o wypowiedź w tej kwestii :p
ja słyszałam tylko o wytrawnym, nie wiem jak z półsłodkim :) Też lubiłam półsłodkie, ale dla dobra leczenia przestawiłam sie na wytrawne i już półsłodkie mi nie smakuje @walczaca o szczescie chyba juz ma tak samo :D chyba, że znowu pomyliłam nicki :p

reklama
Do góry