dżoasia
Fanka BB :)
Ja mysle ze jestSzkoda że nie mam w domu sprzętu którym mogłabym podglądać czy mój kropek jest jeszcze ze mną![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mysle ze jestSzkoda że nie mam w domu sprzętu którym mogłabym podglądać czy mój kropek jest jeszcze ze mną![]()
mam noromalnie okresTo juz niedługo w następną środę masz tą histetoskopie zobacz ja swój pierwszy raz zaczęłam w lipcu a juz jest październik też musiałam trochę poczekać ale ja zrobię wszystko dla swojego szkraba aby byl będę musiała jeszcze czekać to poczekam tyle lat dostaje jakieś ciosy od losu i juz przywyklam ze za dobrze by bylo jak by sie za pierwszy razem udałoa myślę iść w poniedziałek zrobić posiew i jeszcze raz AMH czy nie spadło i jak tam sie trzyma moja rezerwa kochana a Ty przy takiej niskiej rezerwie masz jeszcze normalnie okres bo zawsze mnie to zastawialo bo to nie jest jesZcze te stadium menopauzy przepraszam ze pytam jeśli urazilam to nie odpowiadaj
o to se go sprawdze. Podrzuciłabyś jeszcze raz jak to nie problem?Anecia ja mysle ze tobie by podpasowal ten trening autogenny schulza ktory przedwczoraj wrzucalam hahaha![]()
Może jest to niezły pomysł :-))haha chociaz ja znalazłam mega łatwe i krótkie ćwieczenia i już raz ćwiczyłam. Masz link moze się skusisz lub inne dziołszki:
we wtorekJa mysle ze jestto jak? W poniedzialek labo?
![]()
Jak mi się tak ręce trzęsły,że mogłabym nie trafić w brzuch. A po drugie to wtedy czułam,że on też jest w tym razem ze mną tak na 100%, wiesz faceci często są odsunięci w tych wszystkich procedurach,a ja chciałam aby on był ze mną i tak zostało. Teraz to nawet on sam mówi,że chce mi je robić :-)A nie chcialabys sama sie kluc zeby mu oszczedzic stersu?moj nie mogl patrzec jak to robilam i w tygodniu czekalam az wyjdzie do pracy zeby sobie zrobic, wiec tylko w weekend widzial...
A miałaś podawaną blastkę,tak? ;-)we wtorekmój mąż itak mi zabraniał i chciał żeby sprawdzic to dopiero w 10dpt ale poszliśmy na kompromis że we wtorek w 7dpt
On wie jak ja bardzo przeżywam wszystko i boi się że będzie za wcześnie i wyjdzie negatywna beta i sie załamie...
takA miałaś podawaną blastkę,tak? ;-)
o to se go sprawdze. Podrzuciłabyś jeszcze raz jak to nie problem?![]()
Moje było pod koniec czerwca 1.14 zobaczymy jakie jest teraz mam nadzieje ze nie spadło aż tak dramatyczniemam noromalnie okresmoje amh jeszcze 10 mcy temu wynosiło 0,7 czy 0,9 i tak nagle spadło nie wiedzieć czemu. Pewnie przez 3 stymulacje pod rząd.Wiec dziewczyny nie róbcie mojego będu tylko co jakis czas sprawdzajcie sobie amh.