meg86
Fanka BB :)
O tak szybko. Ja to jestem przesądna i bym się bała.Dziewuszki , nie mogłam się oprzeć i już zamówiłam z neta pierwsze rzeczy dla mojego chłopczyka![]()
Ale też już nie mogę się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak szybko. Ja to jestem przesądna i bym się bała.Dziewuszki , nie mogłam się oprzeć i już zamówiłam z neta pierwsze rzeczy dla mojego chłopczyka![]()
Wcale nie uważam Cię za egoistkę@MoKa w labo powiedzieli ze juz raczej nie ma szans... Zresztą jutro 6 doba a one na poziomie rozwoju 3 dnia..
Co do męża....
Odnoszę wrażenie że cześć z Was ma mnie za egoistke która nie chce dać mezowi szansy....
Tylko bardzo Was proszę zrozumcie jedno od lutego nie ma poprawy! To co się może zmienić za kolejne 3 miesiące?
Jeśli lekarz stwierdzi że jest chociaż minimalna szansa to pewnie ze walczymy !
Ale jeśli kolejny raz usłyszę że nie ma szans - to wybaczcie ja jestem realistka i w cuda nie wierzę. Szczególnie że jest to prawdopodobnie na podłożu genetycznym.
W tej opcji nie widzę sensu kolejnej suplementacji i kolejnych miesięcy w zawieszeniu
Jak ma coś złego się wydarzyć to się wydarzy bez względu na to czy kupisz jakiś ciuszek czy nie... a dobre samopoczucie mamy to najlepsze dla dziecka co może być [emoji6]O tak szybko. Ja to jestem przesądna i bym się bała.
Wiem, wiem ale jestem przesądna mimo wszystko. Ja narazie pokusiłam się o spodnie ciążoweJak ma coś złego się wydarzyć to się wydarzy bez względu na to czy kupisz jakiś ciuszek czy nie... a dobre samopoczucie mamy to najlepsze dla dziecka co może być [emoji6]
---26tc---
Z forum nie rezygnuj, po prostu my też już dajemy ci spokójEhh... Chyba dzisiaj w tych emocjach się nie dogadamy...
Ciśnienie na dzieci mamy od kilku lat.
Już wcześniej Wam pisałam że nie tylko wiek nas okresla/innych ogranicza ale całe doświadczenie życiowe.
Do poniedziałku daje sobie spokój - może nie z forum ale z tym tematem.
jakoś nie mogłam sie oprzeć zastanawiałam się ale kupiłam na razie kocyk, rozek , i 2 pary skarpetek tylkoO tak szybko. Ja to jestem przesądna i bym się bała.
Haha winko?Z forum nie rezygnuj, po prostu my też już dajemy ci spokójZgadnijcie co polecam na poprawę nastroju
![]()
A po cc ten zastój znika? Może to Rzeczywiście lepsze rozwiązanie.Hej. Ja dziś też miałam wizytę i jest tak sobie. Sara już 1850g, a Tobiasz wciąż do tyłu 1416. Do tego zwiększa mu się zastój w nerce. Jest już 2× większy, bo 12 mm, a norma do 10. Nasz lekarz już nie potrafi nam z tym pomóc i kieruje nas do jakiejś Pani profesor. W czwartek za tydzień wizyta i prawdopodobnie szpital do końca, a dziś dopiero 31 tyg i 1 dzień. Prawdopodobnie za 4 tyg cc o ile Małemu nie będzie się pogarszac. Jeśli zastój się będzie powiększał, wtedy cc szybciej. Już nie mam sił na nic... Do tego okazało się, że i ja mam zastoje w notce i stąd te opuchnięte nogi.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom