reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jeśli poprzedni się nie udał to ja bym teraz zmieniła... zawsze jak coś nie wychodzi, to chcę coś zmienić lub przynajmniej dołożyć - żeby nie stać w miejscu. U mnie amh ponad 5, ale dopiero po drillingu jajników reaguję na leki. Podejrzewam, że przez drillingiem amh mogło być nawet większe ale w ogóle nie reagowałam na leki... Tez mam pco i miałam długi protokół, hiperki ani śladu i przy dość dużych dawkach hormonów 9 komórek, 7 prawidłowych (rosło ok 15 pęcherzyków ale nierównej wielkości). Ja bym zaryzykowała... Ale to moje zdanie i ja lubię ryzyko :D
Joasiu moge zapytac co zrobilas z nad programowa komorka?? Bo 6 zapladnialiscie.

reklama
Dziewczyny niem wiem co mi odbilo, kupilam sobie test i zrobilam chwile temu. Wyszedl negatywny :( Jakis blady cien cienia drugiej kreski ale to trzeba pod swiatlo dobrze sie przyjrzec. Normalnie zalamalam sie. Jeszcze tak daleko do tego usg i chcialam sprawdzic tym testem czy wszystko ok a tu takie cos :( Jeszcze pocieszam sie faktem, ze moze z porannego moczu wyjdzie. Zostal mi jeszcze jeden test to rano sprawdze jeszcze raz.

Dziewczyny niem wiem co mi odbilo, kupilam sobie test i zrobilam chwile temu. Wyszedl negatywny :( Jakis blady cien cienia drugiej kreski ale to trzeba pod swiatlo dobrze sie przyjrzec. Normalnie zalamalam sie. Jeszcze tak daleko do tego usg i chcialam sprawdzic tym testem czy wszystko ok a tu takie cos :( Jeszcze pocieszam sie faktem, ze moze z porannego moczu wyjdzie. Zostal mi jeszcze jeden test to rano sprawdze jeszcze raz.
Ja w 9 dpt robilam bete wyszla 286 a na drugi dzien 10 dpt zrobiłam test i kreska druga byla prawie nie widoczna. A dzis juz 28 tc, bedzie dobrze tylko sie nie stresuj

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś jest 8dpt (5dniowego)
Mysl pozytyw
Dziewczyny mam mętlik w głowie od kilku tygodni...proszę poradzicie jaja Wy podhełybyscie decyzję.

Jestem w programie 2+1 , pierwsza nieudana próbę mam za sobą i nie miałam nawet transferu ...
Był to protokół krótki z antagonista po 75 menopur i gonal przez 6 dni...

Teraz próba numer dwa a ja miotam się pomiędzy dwoma świetnymi lekarzami w mojej klinice. ... Dr M znów chce krótki protokół mówi że go zmodyfikuje i że powinno być lepiej niż ostatnio...że niby długi dla mnie jest zły, że to za duże ryzyko...
Za to dr G mówił odwrotnie, że długi jest ok i owszem jest ryzyko duzej hiperki ale on nie widzi innej lepszej możliwości aby osiągnąć zarodki....więc u niego byłby protokół długi.

Moje AMH 11 mam nie stwierdzone policystyczne jajniki i hioerprilaktybemie.

Który protokół według Was???
Ja mialam krotki z antagonista ale dawki napewno wieksze gonalu i menopuru
Problem tkwi tylko ze stromy męża

Ja w 9 dpt robilam bete wyszla 286 a na drugi dzien 10 dpt zrobiłam test i kreska druga byla prawie nie widoczna. A dzis juz 28 tc, bedzie dobrze tylko sie nie stresuj

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi pozytywny wyszedl juz 6dpt, beta w 9dpt 188, dzisiaj jest 18dpt to stwierdzilam, ze nawet wieczorem powinien wyjsc juz test :( nic teraz nie zrobie musze czekac do jutra na powtorke, bo teraz napewno nie odpuszcze.

Koniecznie zrób rano i próbuj sie jeszcze nie zamartwiac, trzymaj sie

reklama
Do góry