reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, zrobilam test i tez jest negatywny :( Mialam jechac kupic z innej firmy ale chyba pojade do kliniki, moze wyprosze tam skan lub bete. Tylko nie wiem czy w ogole dzisiaj czynne. Nienwytrzymam tak bezczynnie siedziec. Czy to mozliwe, ze stracilam malenstwo i nawet tego nie poczulam?? W poniedzialek ma sie niby zaczac 6tc. Normalnie zalamalam sie :(

reklama
Dziewczyny, zrobilam test i tez jest negatywny :( Mialam jechac kupic z innej firmy ale chyba pojade do kliniki, moze wyprosze tam skan lub bete. Tylko nie wiem czy w ogole dzisiaj czynne. Nienwytrzymam tak bezczynnie siedziec. Czy to mozliwe, ze stracilam malenstwo i nawet tego nie poczulam?? W poniedzialek ma sie niby zaczac 6tc. Normalnie zalamalam sie :(
Mogla to byc ciaza biochemiczna... tak, mozliwe jest, ze nic nie poczulas i beta spadla bez krwawienia. Ale byc moze test byl jakis wadliwy, mysle ze w takiej sytuacji powinni ci bez problemu zrobic badania...

Mogla to byc ciaza biochemiczna... tak, mozliwe jest, ze nic nie poczulas i beta spadla bez krwawienia. Ale byc moze test byl jakis wadliwy, mysle ze w takiej sytuacji powinni ci bez problemu zrobic badania...
Jeden test moze i wadliwy ale dwa? Fakt, ze z tego samwgo opakowania. Moze byc ciaza biochemiczna pomimo, ze beta byla 188? Normalnie uspokoic sie nie moge. Az zapalilam.. :(

Jeden test moze i wadliwy ale dwa? Fakt, ze z tego samwgo opakowania. Moze byc ciaza biochemiczna pomimo, ze beta byla 188? Normalnie uspokoic sie nie moge. Az zapalilam.. :(
Nie wiem co o tym myslec... moze zrob sobie jakas ciepla herbate i sprobuj jeszcze zasnac, czas szybciej zleci i potem moze sie czegos dowiesz w klinice. Na razie nie masz juz na nic wplywu:(

Ja mialam AH assisted hatching to chyba o tym mówisz?
Nic u mnie to nie zmienilo niestety ale antybiotyku też nie miałam...
ja rowniez miałam nacinana otoczke zarodka ..ale antybiotyku nie brałam tylko fanite dopochwowo aspiryne 100 ,progynova 21 i to tyle ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez huj... antyk
Troche ich w zyciu przerobilam microgynon tragedia jesli chodzi o skutki uboczne u mnie po miesiacu musialam zmienic. Ale takiego dziadostwa jak marvelon to nie widzialam. Nie dosc ze cale 21 dni bol glowy taki ze tylko zasniecie pomagalo jajniki bolaly i wkurw na maksa. A po nieudanej probie jak sie wszystko w organizmie skumulowalo to bole migrenowe takie ze myslalam ze mi mozg oczami wyjdzie :)
ja tez brałam microgynon przez miesiac to było straszne głowa mnie bolała ze nie mogłam wytrzymac z bolu nic nie pomagało.. wiec je odstawiłam..

Ja sie dziś wkur... ostatnii w posiewie z pochwy wyszedl mi paciorkowiec i bardzo dużo pałeczek kwasu mlekowego. Dostałam na to 3 leki w tym jeden zel dowcipny. Dziś odebrałam wynik i kur...zas bakterie. Teraz ecoli i enteroccocus feacilius i zadnych paleczek kwasu mlekowego a kur....caly czas lykam provag. Antybiotyki nawet dobre bakterie mi zwalczyly i pewno przez to nowe dziadostwo. Już wyslalam wymaz do kliniki zeby mi recepte przepisali ale jestem w szoku bo właśnie jak kiedys walczylam 8 m-cy z bakterismi to myslalsm ze dobry wynik zawdzieczalam provagowi ktorego bralam przy ostatniej kuracji. Teraz bede lykac ze 2 dziennie, zamówiłam tabletki zuravit i tak sie zastanawiam czy nie próbować leczyć tego bez antybiotyku wlasnie probiotykiem, żurawiną. Nie wiem już koźwa. A podmywam sie w dobryn kierunku, za kazdym razem mam nowy recznik. Jestem.wsciekla
moj gin powiedział mi ze trzeba zakwaszac organizm i miejsca intymne..i ze myc sie w okolicach intymnych zelem dla dzieci bo takie najlepsze..ja swego czasu tez miałam.rozne dziadostwa piłam wode z ogorkow kiszonych i globulinki dopochwowo..z tym ze miałam tylko bakterie ...a z tym paciorkowcem to nie wiem..

reklama
Dziewczyny pocieszcie mnie ze tez tak mialyscie Jestem dwa dni po transferze blastki cykl sztuczny w 27dc byl transfer(w srode)od wczoraj boli mnie brzych to byl 28dc czyli termin spodziewanej@.A dzisiaj to juz wogole mnie boli dosyc mocno biore leki rozkurczowe ale nie pomagaja

Jesteś tak postawiona lekami, że @ nie powinnaś dostać nawet gdyby (w co nie wierzę) się nie udało. Bóle okresowe to u części dziewczyn były i dobrze się to skończyło (ciążą) więc spokojnie. Bierz leki, odpoczywaj i nie stresuj Maluszka.

Do góry