dżoasia
Fanka BB :)
spoko, już nawet żarty na ten temat mnie nie ruszająNa Ciebie beda przeprowadziać eksperymentyzartuje i nie zazdroszczę Ci sytuacji w ktorej jesteś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spoko, już nawet żarty na ten temat mnie nie ruszająNa Ciebie beda przeprowadziać eksperymentyzartuje i nie zazdroszczę Ci sytuacji w ktorej jesteś
juz ja teraz bede miała heparyneJa,w klonice tej w ktorej jest dżoasia tez nie mialam heparyny ani encortonu
A po crio tez mialas bol po transferzeJa miałam zawsze taki jedne dzień ostrego bólu brzucha więc teraz też będę brała relanium i no spe ;-)
A jeszcze nie wiem czy pamiętasz jak pisałam że robiłam wymaz i położna która mi go pobierała też miała problemy z zajściem w ciążę inaczej może z donoszeniem ciąży i za każdym razem Dziecko umierało w szóstym miesiącu ciąży i dopiero znalazła jakiegoś lekarza we Wrocławiu i właśnie dzięki Encortonowi heparynie 4 ciążę donosiła i ma zdrowego chłopcaDopytam!
Tylko jakie mogą być powody?
Skoro coś jest norma to jak to możliwe że @dżoasia nie miała heparyny?
Mi dr G zalecil brac 2 raxy dziennieCzyli tak źle i tak nie dobrze... Ostatnio nie brałam ale też myślę teraz zacząć brać 3 dni przed transferem
Jeszcze nie mam dawkowania tzn jeden lekarz mi dał ale drugi już kręcił nosem i bądź tu człowieku mądry
Jeszcze o encorton krzyczjuz ja teraz bede miała heparynejak nie to
![]()
Pan dr mówił że lepsze są świeże komórki bo właśnie rozmrażane mogą się gorzej zachować. Mogą ale nie muszą... Ciekawe właśnie czy takie mrożone można do adopcji oddać???A Wam tez mówiono,że takie rozmrażane komórki są "gorszej jakości"?? Zastanawia mnie tylko to...
Tego encortonu to ja się boję bo może u mnie wywołać skutki uboczne, które będą gorsze niż jakbym go nie stosowała. Mam w planach poważnie porozmawiać z tą moją dr i zobaczę co ona na to wszystko powie, bo chcę, żeby ona moją ciążę prowadziła... Ale to na spokojnie jak już skończy się obecny temat... Dopiero jak mi czegoś odmówi, to będę Szlachtę naciskać - zrobię mu BUUUUAAAAJeszcze o encorton krzycztylko dawka min 10mg
Spokojnie, plamienie implantacyjne ma ok 25% kobiet tylkoDziewczyny powiedzcie mi czy to krwawienie implantacyjne powinno się zawsze pojawiać przy pozytywnym wyniku ? Martwi mnie to trochę bo co chwila któraś z was pisze że miała małe krwawienie i odpowiadacie jej że to dobrze bo zarodek się pewnie implantuje.
Ja mam dzisiaj 4dpt blastki więc już powinien się zaimplantować a nie mam ani jednej kropeczki krwi. Boję się że nic z tegotylko napiszcie szczerze bo wole ciężką prawde niż złudne nadzieje