reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mój mąż z Jastrzębia, ale jego rodzice byli przyjezdni - z mazur. Więc nie umie godać (za to jego bratowa a i owszem i jak z mama rozmawia to mało rozumiem).
Ale nawet on ma używa trochę lokalnych słów np kołaczyki :D do tego czasami zdarza mu się zaciągnąć po wschodniemu. Teraz już mniej tak robi, ale na początku śmieszyła mnie ta kombinacja :)
heh no ... moj tez tak miał a z Opola hihi:)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieje i zycze ci tego z calego serducha zebys jutro zobaczyła 2 kreski

Niestety test jest negatywny :(
Zasnac nie moge i analizuje co moglo pojsc nie tak.. mam nadzieje, ze pozwola mi podejsc od razu w tym cyklu, chcialabym na naturalnym. Nie dam rady czekac tak w zawieszeniu. Chyba znow zaczne chodzic do psychologa, bo czuje sie coraz gorzej..
Dobrze, ze chociaz Was mam. Dziekuje za wszystkie slowa otuchy i kciuki. I jeszcze w przyszlym tygodniu mam urodziny, myslalam, ze usg serduszkowe bedzie pieknym prezentem. Termin tej ciazy przypadal na urodziny mojej mamy :(

Zasnac nie moge i analizuje co moglo pojsc nie tak.. mam nadzieje, ze pozwola mi podejsc od razu w tym cyklu, chcialabym na naturalnym. Nie dam rady czekac tak w zawieszeniu. Chyba znow zaczne chodzic do psychologa, bo czuje sie coraz gorzej..
Dobrze, ze chociaz Was mam. Dziekuje za wszystkie slowa otuchy i kciuki. I jeszcze w przyszlym tygodniu mam urodziny, myslalam, ze usg serduszkowe bedzie pieknym prezentem. Termin tej ciazy przypadal na urodziny mojej mamy :(
Przykroo... teraz tak naprawde nie dowiesz sie na 100% co poszlo nie tak. Nie zadreczaj sie, czasem tak po prostu jest, ze zarodek piekny, kobieta swietnie przygotowana a nie wychodzi. Na urodziny koniecznie zrob sobie jakis inny prezent - moze fryzjer, kosmetyczka? :) w nastepnym tygodniu juz pewnie bedziesz sie przygotowywac do nastepnej proby wiec glowa do gory kochaniutka:)

Jeśli nie ma u Was innych zasada niż w Pl to będziesz mogła podejść już w kolejnym cyklu. Masz rację, że czekanie w zawieszeniu jeszcze całe cierpienie przeciaga w czasie dlatego działaj, dzialaj, działaj. Przyczyny nie masz się co doszukiwać, bo na tym etapie mało zależy od nas i jest to działanie natury (niestety). Trzymaj się Kochana. Pisz jeśli potrzebujesz, będziemy wspierać jak tylko potrafimy.

Jezu przykro mi kochana :( ja jak miałam strasznego dola po 3-ciej stymulacji i wiadomo nieudanym transferze to wykupilam sobie 10 zabiegów z akupunktury i super to na mnie dzialalo. Chodzilam tez na fitness ale potem przez szczepienia musialam przerwac. Generalnie do crio można podejsc w nastepnym cyklu tylko nie wiem czy w Twoim wypadku bedzie to mozliwe i nie bedzie trzeba odczekać cyklu. Trzymaj się kochana. Zobaczysz jeszcze bedziemy mamami i w tedy bedziemy miec rozterki jak sie dziecka beda szlajac nocami :)

Dziewczyny dzisiaj o 5 rano obudził mnie dość silny ból brzucha :( po nospie troche przeszło i czułam już tylko pieczenie ale po 7 znowu mnie obudził ból ... kolejna nospa i nerwy puściły...łzy poleciały. Boże tak się boje że to może być koniec mojego szczęścia. To nie jest normalne żeby tak bolało....

reklama
O rety... strasznie mi przykro :-( nie ma słów ktore w takich chwilach są odpowiednie... trzymaj sie Kochana! <przytul>

Do góry