reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochana myślę że powinnaś zbadać poziom progesteronu, ja też plamiłam na początku i też się bałam że to znów ciąża pozamaciczna, objawy podobne ( a raczej wyszukiwanie ich ) ale okazało się że miałam krwiaka , także nie musi to być nic złego. Daj znać co postanowisz.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam do jutra

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
@Anetko a może byś się z nami tez podzieliła zdjęciami Waszych Skarbów?? :-)
Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Ostatnim razem robiłam betę i progesteron a oni nawet mi nic nie dołożyli, wiec teraz sama sobie dołożyłam luteiny, jeśli na usg bedzie wszystko dobrze to poproszę o prolutex a jeśli są tam jakieś opóźnienia to wszystko jasne, nawet konskie dawki leków mi nie pomogą...

Rozumiem, ze teraz sie boisz i podchodzic z wielkim strachem do tych plamien ale ja mysle, ze jest wszystko ok skoro nie ma krwi. No ale ja lekarzem nie jestem. Powiedz mi, jakie jest u Was wskazanie do ivf? Przepraszam ale nie pamietam.

Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

Slicznosci[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] a Ty jak się czujesz?

---27tc---

Rozumiem, ze teraz sie boisz i podchodzic z wielkim strachem do tych plamien ale ja mysle, ze jest wszystko ok skoro nie ma krwi. No ale ja lekarzem nie jestem. Powiedz mi, jakie jest u Was wskazanie do ivf? Przepraszam ale nie pamietam.

Niedrożny jajowod,pco, i morfologia nasienia 0% i chyba tu jest pies pogrzebany.... zapładniają sie na początku jest ok a potem czegoś im brakuje....

Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

Piekne dzieciaczki. Niech zdrowo rosna ❤️❤️

Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

Kochana [emoji7] cudowne dzieciaczki!!! Fajnie ,ze juz w domku, cieszcie sie sobą [emoji8]

reklama
Niedrożny jajowod,pco, i morfologia nasienia 0% i chyba tu jest pies pogrzebany.... zapładniają sie na początku jest ok a potem czegoś im brakuje....

Spokojnie, to ze wczesniej sie nie udalo nie znaczy, ze teraz bedzie to samo. A te plamienia poprzednio byly takie same?

Do góry