dżoasia
Fanka BB :)
Ja pitole dziewczyny szalejecie! Super!!!Moja beta 940! W czwartek idę powtórzyć. Ufff, napięcie ze mnie zeszło.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja pitole dziewczyny szalejecie! Super!!!Moja beta 940! W czwartek idę powtórzyć. Ufff, napięcie ze mnie zeszło.
Oh jaki piękny dzień. Gratuluję, super wieści!!Moja beta 940! W czwartek idę powtórzyć. Ufff, napięcie ze mnie zeszło.
Czyli jednak testy kłamały!!!Moja beta 940! W czwartek idę powtórzyć. Ufff, napięcie ze mnie zeszło.
Suuuuper!!! U mnie tez pozytywnie. Przy Twojej to nic 166,500 ale jest Dokładnie. Wyniki tsh mówił że też są bardzo dobre także jedziemy dalej do przodu.To dobrze, że kazał coś dołożyćBędziesz spokojniejsza
Tydzień dobrych wiadomości. Oby tak dalej. Suuuuper kobitki.Czyli jednak testy kłamały!!!Suuuuper!!! U mnie tez pozytywnie. Przy Twojej to nic 166,500 ale jest
![]()
Piekny wynik! GratulacjeMoja beta 940! W czwartek idę powtórzyć. Ufff, napięcie ze mnie zeszło.
Ng/mlBardzo dobrze a jakie jednostki?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ale później chyba coś nie tak było?@jasani miala pozytywny wynik testu z tego co pamietam.
U mnie testy wychodziły pozytywne, ale była jasna kreska. Otworzyłyśmy dobrą passę. Gratuluję!Czyli jednak testy kłamały!!!Suuuuper!!! U mnie tez pozytywnie. Przy Twojej to nic 166,500 ale jest
![]()