reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Mimika99 Ale bete musisz powtórzyć żeby zobaczyć czy nie spada. Jednorazowy wynik nic nie wnosi..
Ja bym pojechała na ip żeby sprawdzili czy jest zarodek i serduszko. A co Ty w domu zrobisz to już od Ciebie zalezy

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Kaana dzięki :) zastanawiam się nad powtórzeniem bety, niby lekarz nie zalecał tylko kazał czekać do usg. Jak się wyrobię to pojadę jutro albo w czwartek.
Na ip nie chcę jechać, bo będą musieli mnie przyjąć na oddział, żeby zrobić usg. Jakoś wytrzymam do piątku.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny.ja rowniez jestem we wczesnej ciązy i termin jest na czerwiec.Chciałabym zapytać czy ktoraś z was miała na początku ciązy torbiel jajnika? U mnie wykryto torbiela 6cm mam za tydzien wizytę u lekarza w celu weryfikacji czy rorbiel sie zmniejsza czy powieksza..jednak strasznie się tym martwie i jestem ciekawa czy, ktoras z was tez miala taki problem ..

Kaana dzięki :) zastanawiam się nad powtórzeniem bety, niby lekarz nie zalecał tylko kazał czekać do usg. Jak się wyrobię to pojadę jutro albo w czwartek.
Na ip nie chcę jechać, bo będą musieli mnie przyjąć na oddział, żeby zrobić usg. Jakoś wytrzymam do piątku.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę i mnie jest inaczej. Najpierw wysyłają do lekarza, który przeprowadza wywiad i robi usg a potem decyduje o przyjęciu..
Ja też bym nie chciała zostać w szpitalu bo mam córcia w domu więc rozumiem. Możesz odmówić hospitalizacji. Bo to mógłbyć krwiak Ale nie wiadomo dopóki się nie sprawdzi. Dobrze, że masz leki.
A będę zrób koniecznie bo jeżeli rośnie to ciąża wciąż jest żywa i się rozwija ;)

Okazać serdecznie gratuluję udanej wizyty i zazdroszczę zobaczenia malutkiego serduszka!
Lekarz na pewno dobrze pokieruje Tobą i Twoimi hormonami ;) będzie dobrze ;)

Dlaczego niektórzy lekarze przypisują luteine od początku ciąży, a inni nie. Myślałam, że po poronieniu robią to profilaktycznie. Byłabym chyba nieco spokojniejszsa gdybym i ja mogła ją przyjmować :(
Są różni lekarze.. mój jest bardzo zapobiegawczy. Może wspomnij o luteinie na następnej wizycie, powiedz, że zapewni to Tobie duży komfort psychiczny po Twoic przejściach, a ciąży nie zaszkodzi

reklama
Do góry