dżoasia
Fanka BB :)
nie wiedziałaś, że najlepiej planować planowanie zaplanowanych spontanów?Dzoasia tak to zaplanowala zeby spontanicznie bylo. :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiedziałaś, że najlepiej planować planowanie zaplanowanych spontanów?Dzoasia tak to zaplanowala zeby spontanicznie bylo. :d
wystąpiło przed południem i jeśli do wieczora rozkręci się na dobre to ja bym liczyła jako pierwszy dzieńDziewczyny plamienie chyba jest juz okresem. Niby krew jeszcze mocno nie leci ale sa juz male skrzepy i boli brzuch. Czy moge to juz uznac za pierwszy dzien okresu? Zawsze mam z tym problem. Sorki za opis i glupie pytanie![]()
Prosze nie poruszac tak drazliwych tematow [emoji14] poki co nie mam i jeśli mnie nie wydmie na finishu to moze miec nie bede. Ale troche mnie to trapi...Mnie ciekawi kiedy tj w którym miesiącu najczęściej powstają rozstępy... Czy jest jakaś statystyka... Hmmm ciekawe...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
No tez taki mialam plan. Dziekiwystąpiło przed południem i jeśli do wieczora rozkręci się na dobre to ja bym liczyła jako pierwszy dzieńno chyba, że sie nie rozkręci to licz od jutra może
Nie jestem pewna czy yo byl uśmiech. Mamy pies sie tak "usmiecha" jak widzi jednego z moich kotów. Kot odwzajemnia ten usmiech przy okazji wystawiajac lape zeby "przybic piatke" ;p na szcescie ma.to miejsce tylko jak sie zagalopuja i przez omylke za blisko siebie sie znajda
U mnie i lekarz mówi, że jest wszystko dobrze.Dziewczynę te , kotrym sie udało, czy u Was tez była różnica w dniach pomiędzy zarodkiem a pęcherzykiem?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Raczej juz nie bedziesz miała. Dbaj tylko o zluszczanie i nawilzenie i powinno Cie to ominacProsze nie poruszac tak drazliwych tematow [emoji14] poki co nie mam i jeśli mnie nie wydmie na finishu to moze miec nie bede. Ale troche mnie to trapi...
Gameta GdyniaW granicach 5 miałam przed pierwszą procedurą, teraz nie sprawdzałam, więc zakładamy,że takie samo :-)
A gdzie się leczycie?
Witaj.Czesc dziewczyny!! Jestem pierwszy raz po in vitro i jutro mija 14 dzien po transferze dopiero, ale i az 14 boje sie testu.. wydaje mi sie ze niemam zadnych objawow czasem lekkie zabulgotanie w brzuchu i od jakiegos tyg zmagam sie z zatokami.. Jakie wy mialyscie odczucia po transferze??
Tak zdawkow napisałeś, ze nie wiem czy wiesci sa dobre czy zle...Jest malutki zarodek, dostałam cyklonamine i mam czekać do następnej kontroli
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom