joasiaw1987
Aktywna w BB
Płock
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gameta Łódź POLECAMWiec Warszawa lub Łódź mnie najbardziej interesuje.
Wiec Warszawa lub Łódź mnie najbardziej interesuje.

Gameta Łódź POLECAM
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja powtarzalam, czekam na wynikiA że tak nieśmiało zapytam - dzisiaj pustki w kalendarzu? nikt nie powtarza bety?
Ganeta ŁódźWiec Warszawa lub Łódź mnie najbardziej interesuje.
Cudownie, gratuluję i trzymam kciukiAaa no i jednak dzwoniłam.
Poki co walcza wszystkie nasze zarodki, minęła wlasnie 3 doba mam nadzieje,że nic sie teraz zlego nie wydarzy...
Pani powiedziala,ze wszystkie sa klasy A I AB najlepszy jest juz kompa... cos tam,to trudne slowo i nie zrozumialam. A najslabszy ma 8 blastometrow (tak to sie mowi)?? Czyli teoretycznie tez dobrze rokuje...
no w niemczech płacisz tylko za recepte czerwona 5e chyba ze lek jest drogi to 10e ...za zuelone płaci sie całosc.. a co to te lutinusu?Hej . Ja odnosnie lutinusu o którym pisałam z jedną kobitka. Mówiłam że odezwę się w czwartek. Byłam u swojego ginekologa w DE. Wypisal mi 90 tabletek za 5 euro i 80 tabletek dhupastonu również za 5 euro. Także dałam na pl 40 zł. A nie tak jak w pl 2000. Także dziękuję. Już mam . Jestem w szoku .....cholerna Polska.
Pięknie, oby moja też tak ładnie przyrosłaOdebrałam drugą betę - 2109Oby nadal wszystko było ok. Matko,jaka ja jestem szczęśliwa!