gooossia17
Fanka BB :)
@dżoasia mowila, ze od 1 dc najlepiejWyznaczyli mi termin usg kontrolnego przed crio. Bedzie to 11dc. Podchodze na naruralnym cyklu. Teraz zacznie sie stres o owulacje. Wczoraj zaczelam juz kuracje winkiem. Nie za wczesnie?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@dżoasia mowila, ze od 1 dc najlepiejWyznaczyli mi termin usg kontrolnego przed crio. Bedzie to 11dc. Podchodze na naruralnym cyklu. Teraz zacznie sie stres o owulacje. Wczoraj zaczelam juz kuracje winkiem. Nie za wczesnie?![]()
Hej dziewczyny. Wczoraj robiłam betę i jest pozytywna ... boje się cieszyć ... ale wierze w mojego maluszka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Heh u mnie z każdym tygodniem ciąży strach większy[emoji12]Ja tam robię sikacze. Krecha jestale jakiś taki niepokój mnie nie opuszcza. Boje się wstać, boje się schylic. Najlepiej bym tylko leżała żeby temu mojemu kropusiowi nic nie zrobić. Ja tylko wiem, ze on tam jest a już go tak kocham, ze boje się zrobić mu krzywdę
wiem, wiem pozytywne myślenie, ale strach jest jeszcze większy jak po transferze.
dzięki Kochna ze pytasz. No więc nic nie znaleźli. Czyściutko - tak powiedział. Lewy widział na usg poczatki endometriozy, ale jednak podczas histero lekarz tego nie potwierdził. Pobrali tylko próbkę do badania histopatycznego i z 14 dni wynik. Potem szybko zapis do Lewego zeby od razu w kolejnym cyklu stymulcje robic. Kurdę pisałyście o kieszonce w macicy ze robia do zgniezdzenia. U mnie mógł zrobić, ale ani nie zapytałam ani nic nie mówił,więc chyba mi nie zrobił..@anett96 a jak u Ciebie po histeroskopii? Bo chyba nic jeszcze nie pisałaś...
To ja się chyba wykończęHeh u mnie z każdym tygodniem ciąży strach większy[emoji12]
---27tc---
masakraCzyli bardzo dobre wiesci!!!Aaa no i jednak dzwoniłam.
Poki co walcza wszystkie nasze zarodki, minęła wlasnie 3 doba mam nadzieje,że nic sie teraz zlego nie wydarzy...
Pani powiedziala,ze wszystkie sa klasy A I AB najlepszy jest juz kompa... cos tam,to trudne slowo i nie zrozumialam. A najslabszy ma 8 blastometrow (tak to sie mowi)?? Czyli teoretycznie tez dobrze rokuje...