dżoasia
Fanka BB :)
aachaMail ten ze strony apc-odbieraja je babki z rejestracji i mu przesylaja-tak mi mowil. W ten poniedziałek przyjmowal od 12 a ja bylam 4 na 13
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aachaMail ten ze strony apc-odbieraja je babki z rejestracji i mu przesylaja-tak mi mowil. W ten poniedziałek przyjmowal od 12 a ja bylam 4 na 13
Ja nie bylam na czco tylko na NK nie ma tam zapisow? Zadezwon sobie tam lepiej i sie dopytaj tez o to czy trzeba byc na czczo czy nie bo ja nie bylam a jedna dziewczyna ktora robila w lodzi podobno musiala byc na czczo. tylko ja nie wiem czy on ci zleci NK czy nie profil limfocytarny bo na forum o immunologi dziewczyny nie robily tej cytitoksycznosci komorek NK tylko ten profil czy jakoś tak sie to nazywa. Pamietaj ze do allo mlrow musi byc test mikrocytotoksyczny sie chyba nazywa który mowi czy maz moze byc dawcaaachato jeszcze jedno pytanie - bo tam na stronie oni mają napisane, że wszystkie badania robią od razu po wyjściu z gabinetu. Nie ukrywam, że wolałabym wszystko zrobić faktycznie tam na miejscu, żeby już męża nie ciągać po prokocimiu czy gdzieś tam bo też musiałby brać kolejny urlop a wgl jak słyszę słowo szital to mnie już trzącha. Te allo mlr, nk, cytokiny itp to robią faktycznie na miejscu i nie trzeba być na czczo?
mam nadzieje że to doktorek niczego nie pominie bo ja jestem zielona jak szczypiorek na wiosne w tej immunologiiJa nie bylam na czco tylko na NK nie ma tam zapisow? Zadezwon sobie tam lepiej i sie dopytaj tez o to czy trzeba byc na czczo czy nie bo ja nie bylam a jedna dziewczyna ktora robila w lodzi podobno musiala byc na czczo. tylko ja nie wiem czy on ci zleci NK czy nie profil limfocytarny bo na forum o immunologi dziewczyny nie robily tej cytitoksycznosci komorek NK tylko ten profil czy jakoś tak sie to nazywa. Pamietaj ze do allo mlrow musi byc test mikrocytotoksyczny sie chyba nazywa który mowi czy maz moze byc dawca
kurde to niedobrze, żeby się to u ciebie nie ciągnęło jak u mnie... a próbowałaś jakiegoś domowego sposobu na wywołanie? kurde u mnie nic nie działa:/
Miałam podana 5 dniowa blastkeGratuluję a ilo dniowego miałaś zarodka ??mi lekarz kazał robić dopiero 10 dni po... będę miała podawane dwa 5 cio dniowe zarodki nnajwyższej klasy czyli morule jak dobrze pamiętam.
Test sikany przed beta zrobiony . Negatywny.
Ktory raz podchodzisz jesli moge spytac?Test sikany przed beta zrobiony . Negatywny.
Pierwszy raz podane dwa zarodki. Mam jeszcze dwa.Ktory raz podchodzisz jesli moge spytac?
Mnie majowa porazka zdolowala strasznie ale tylko na chwile potem sie podnioslam i powiedzialam ze walcze do konca.
Masz mrozaczki jeszcze?