Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie od dwóch godzin dusi gniecie coś w klatce piersiowej, mostku . Zaczyna mnie to niepokoić.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUO
to pewnie nerwicowe...też tak czasami miewam
Bo niby sie cos tam kocjalismy ale nie w sama planowana owu.A to tez testujesz 21? I czemu mowisz ze nie bedzie mialo sensu?
A może akurat sie wstrzeliliście w dobry momentBo niby sie cos tam kocjalismy ale nie w sama planowana owu.
Dołącz zatem :-) jak długo się staracie?Mogę się dołączyć? [emoji5] starania cały czas ale jeszcze nic![]()
:-( no nie..Dupa. @ przyszla :-(
![]()
![]()
Witaj :-)Witam, właśnie założyłam konto i dołączam do wątku. Kilka dni temu skończyłam 30 lat. W czerwcu z mężem (wówczas jeszcze narzeczonym) podjęliśmy decyzję o zrezygnowaniu z antykoncepcji. Jednak ze względu na stresy przedślubne a potem chorobę nie było zbyt wielu okazji na ustrzelenie. Więc ten cykl jest pierwszym w pełni wykorzystanym.@ spodziewana jest na 21 października.
P.S. Nie jestem jeszcze mocno w wątku, ale zdążyłam zauważyć, że trafiłam w niezbyt szczęśliwy moment. Elodia - współczuję. Chciałabym napisać coś podnoszącego na duchu ale wolę nadrobić zaległości, by nie pisać banałów.