Ja pod glowke nic, w razie większego ulewania planowalam jak pisze Kwiatuszek cos podlozyc, no i mam te walki do spania ma boczku. Mam plaską podusię, ale to po pol roczku bede uzywac. Na początek planuje zeby spala w rozku na materacyku (zeby bylo ladnie zawinęłam posciel jak przescieradlo, widzialas na zdjeciu), a potem w spiworku na materacyku, bez kolderki. Mam też bardzo plaską podusię do wozka i chyba w domu w wozku bede jej uzywać. Maly siostry w dzien spi tylko w wozku, taki mały gagatek ze trzeba wozic, bo ma sen jak zającDziewczyny obiecuje spac spokojnie i jak bedziecie w ciazy gonic Was na badania![]()
@Porzeczka1234 rozloz materacyk na ziemi i testuj hehe![]()
A co bedziesz dawala pod glowke?slyszalam o poduszce klin ,co o niej myslisz?
@kas90 a Ty co bedziesz dawala pod glowke ?![]()
@Destino nie jest latwo ale musimy wierzyc ,ze na koncu tej drogi czekaja rozowe bobaskimiej wszyztsko pod kontrola,choc wiem ,ze masz![]()
![]()
Mam nadzieje,ze to nie zatrucie a wlrecanie sobie,ja np tak mam ,ze jak kiedys zobaczylam kleszcza u psa to ciagle mi sie wydawalo ,ze i po mnie chodzi.
Tak samo jest z wszami jak uslyszalam ,ze w szkole panuje to ciagle mnie glowa swedziala a robaczkow nie mialam![]()
Powiem Ci ,ze ja tez troszke zaczynam puchnac,zbiera mi sie woda tak jakby.
Moze powinnas wiecej pic?tym bardziej ,ze mocz masz ciemny.
@marshia ryczalam jak bobr.
Trzymaj sie kochana![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@bertha, calkiem mozliwe, bo brzuch juz ogromny, a rozstępow jeszcze nie mam (widocznych), a tendencje mam bo tez mi się w wieku dorastania porobily. Z tym, ze mnie juz kilka mies. swędzi i myslalam ze to przez wloski, bo mi w ciazy jakby urosly i stoją deba na brzuchu
Nogi o dziwo mi nie puchną jeszcze, buty caly czas wkladam bez problemu te same. Może dzięki pokrzywie?
@Destino, kobieto kochana, wspolczuję stresow... u mnie to tak nawet książkowo ta ciąża idzie, a i tak czasem dopada mnie lęk. Zycze sily:*