Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć mamusie te obecne i przyszłe
Witam się i ja Marta z Bydgoszczy, lat 31
Jestem w drugiej ciąży o której dowiedziałam się podczas wrześniowych wakacji we Włoszech. Ciąża planowana, jednak plan był taki żeby zajść po powrocie z wakacji a tu niespodzianka...
Mamy już synka 16 miesięcy, więc różnica między dziećmi będzie 2 lata bez miesiąca. Trochę się obawiam jak to będzie z dwójka małych urwisów, ale jakoś damy radę [emoji123]
Marzę o córeczce... ale czy Bozia da?
My też lubimy podróże planujemy w styczniu zaliczyć Teneryfę jak się będę czuła na siłach. Ja nad Gardę już nie wrócę, podróż autem była bardzo męczące No i szczerze to widziałam piękniejsze miejsca... i nie lubię wracać taki świat jest piękny i duży, że wole inne miejsca poznawać.
Locja czyli to Twoja 3 ciąża? Patrzyłam w wątku „poznajmy się”, ale Ciebie tam nie ma. W jakim wieku dzieciaczki? I jakie płci? Super, ze Was nie ograniczają [emoji106]
@MalinowaMarta tak, gdy lecielismy z chłopakami do Gruzji ludzie pukali się w głowę, ale ja lubię wyzwania i ciągnie mnie w dzikie tereny. My myślimy by wrócić nad Gardę, bo właśnie jest dość blisko