reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny mam czerwone krwawienie zaraz dostanę zawału

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Dziewczyny mam czerwone krwawienie zaraz dostanę zawału

3jgxskjosc311c31.png
Gosia, spokojnie. Mam koleżankę, która pewnego pięknego dnia w 2m.c. dostała krwawienia większego niż podczas miesiączki. Jedno wielkie grrruuuch. Przestraszyła się, nazajutrz u lekarza okazało się, że wszystko ok! Zadzwoń rano do lekarza i jedź się przebadaj. Tylko zachowaj spokój, proszę...

Napisane na Lenovo TAB 2 A10-70L w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam ślinotok jak przeczytałam co jecie. Ja od początku ciąży już -4 kg. Z tylka mi spodnie spadają ale brzuch trzyma.
W sobotę kupiłam synkowi choco bons. Miałam ochotę wylizać papierki [emoji6]
Dzisiaj zaszalałam i zrobiłam sałatkę warzywna bez ziemniaka, bez kapki majonezu, Warzywa z parowaru - ale smak był podobny [emoji4] tak szaleją ciężarne z cukrzyca.
Rano jak ogarnę młodego i przedszkole to jadę do labu. Oczywiście tsh, ft3 i ft4. Naczytałam się i muszę skontrolować bo jestem na granicy.

@jetka współczuje wymiotów

Mi tez strasznie niedobrze jak każdego wieczora.

Na jutro plan wyszukać mega poduchy.
Dobranoc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie raczej nic mnie nie boli

3jgxskjosc311c31.png
Ja bym pojechala jedak sprawidz maja prawo ci zrobic usg... I zbadać może to byc jakas infekcja czy cos.. W 1 ciazy tak mialam krew poleciala czysta a okazalalo sie ze mialam powazna grzybice:\ ja mialam problemy pamietasz kilka dni temu brozowe uplawy.. Ale nie krew:\ lepij jedz i sprawdz bedziesz spokojniejsza..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry