reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czesc dziewczyny. Dla.wszystkich cudownego dnia i samych dobrych wieści!! @tamiza przytulaj mocno Kropusia i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesiecy!! :-) to ma byc ten szczesliwy transfer.
@MoKa jajka beda piekne,ksztaltne i będzie w nich to szczęśliwe, powodzenia!
Przepraszam ze reszty nie wymieniam z.linkow,ale nie wszystko pamietam. Nie zmienia to faktu ze za wszystkie trzymam kciuki. No i jakas wysoka beta ku pokrzepieniu serc by sie przydala :-))
Przytulę ale dopiero po 14!
Mam nadzieję że teraz się pięknie rozmrozi i będzie na mnie czekać!
Boże co za emocje!

Wczoraj zjedliśmy z mężem ostatnia kolacje we dwoje.
Od dzisiaj w domku będzie nas trójka! I koniec kropka!

reklama
Oj kochana a co bys miala z tego ze bys zaszla I poronila zaluzmy w 10 tc ? Byl tu ktos kto w 30 tc stracil maluszka to musi byc horror bo czujesz ruchy dzuecka zbierasz wyprawke a tu tragedia , w 10 tc tak samo horror bo JuZ snujesz sytuacje ktore chcesz zribic bo myslisx wkoncu sie udalo ;/// Nie mowie o hope wielki szacunek dla niej bo trauma ma do konca zycia i nam nadZ ze szybko Bozia jej da maluszka

zajsc wkoncu zajdziezz zobaczysz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
w 30tc?! :(

Dziewczyny czy któraś z Was ma/ kupowała detektor tetna płodu? i może doradzić czy faktycznie opalca się kupić czy nie ma problemu z wyszukaniem serduszka dziecka,bo czytam na necie ze mozna pomylić z tętnem swoim,więc sama nie wiem a zastanawiam się nad kupnem.

reklama
Do góry