reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
czy u was tez tak zimno? ja po wczorajszym spacerku zstanawiam się czy dziś śiwork anie założy c do wózka:confused::sorry2:

ja wczoraj chciałm mojemu dziecku zrobić dobrze.(BEZ TYPOWYMCH TU ŚWIŃSKICH SKOJARZEŃ POPROSZĘ :-D ) tak sobie pomyślalam, ze on zawsze w tych pampersach, to niech troche pobędzie bez pieluchy. wiec zdjełąm pampersa, on sie wysikał, i do kaieli z pół godzinki miał pobaraszkowac w samym bodziaku. pobarszkował. i się zesrał w te body. ło mamo, co ja miałam. po takim czyms tym bardziej nie wyobrazam sobie
chowania dziecka w tetrze

Dziewczyny mam do was pytanie jak wasze dzieci sypiaja w nocy? Bo u na zawsze bylo bez problemowo. Kladlam wieczorem i Hubcio prawie zawsze przesypial cala noc do 5 lub 6 kiedy budzil sie na mleczko. Czasami budzil sie w nocy ale dalam smoczka i spal dalej. A tera budzi sie prawie co godzine do tego lazi po calym luzeczku jakby spal bardzo niespokojnie rusza sie zmienia pozycje dochodzi do konca luzeczka probuje wcisnac sie w kat siada i to wszystko robi z zamknietymi oczami. Musze wstac polozyc go od nowa poturla sie jeszcze i spi dalej i tak cala noc. Mam juz czasami dosyc. Czy wasze dzieci tez sie tak ruszaja?

reklama
Mój co prawda nie siada, ale przyjmuje taką pozycję do raczkowania z tyłkiem do góry, pełza do góry łóżeczka aż napotka szczeble, turla się na boki, kwęka i wyje - wszystko z zamkniętymi oczkami. Też kiedys się budził o 4 na jedzonko dopiero (od 19-20 spał), a teraz co 2-3 godziny pobudka od czasu ząbkowego (teraz rodzimy w bólach trzeciego ząbka...), czyli jakieś 3 miesiące już...

Do góry