walczaca o szczescie
Fanka BB :)
O nie... przykro mi :-(Hej.
Dziś 10dpt i wynik HCG <2.0
Bez komentarza![]()
No i zła passa wróciła do nas ?? :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie... przykro mi :-(Hej.
Dziś 10dpt i wynik HCG <2.0
Bez komentarza![]()
Ale oni Ci to licza jako probe?? Przeciez transferu nie bylo to co to za proba:-/Trzeci program mam niby w tym pakiecie gratis więc nie opłaca mi się teraz rezygnować bo ja płaciłam za dwa a oni niby za trzeci płacą. Potem chcę zmienić klinikę bo widzę że tu kompletnie nie wiedzą co jest nie tak. Mam już psychicznie dość. Leżę i wyję a jeszcze mąż się na mnie wścieka że po ch..j płacze że to nic nie zmieni...
Odechciewa się wszystkiego.... odrzucać już powoli te gowniane tabletki?O nie... przykro mi :-(
No i zła passa wróciła do nas ?? :-(
ale dlaczego? lekarz nie widział ze sa nie dojrzałe? przejebane ..Ja pier** jak to?! Nie dojzaly czy jak. Nosz kur* nie wierze:/
No ale tak myślę,że u mnie płaci się w III ratach. I rata jest na pierwszej wizycie startowej, II w dniu punkcji, i III najwyższa ok 5000 w dniu transferu... a u Ciebie nie było transferu to może warto wystąpić o jakiś zwrot kosztów?? Każda stymulacja obarcza Twoje zdrowie, a nie lepiej trzecią refundowaną zrobić już porządnie?Trzeci program mam niby w tym pakiecie gratis więc nie opłaca mi się teraz rezygnować bo ja płaciłam za dwa a oni niby za trzeci płacą. Potem chcę zmienić klinikę bo widzę że tu kompletnie nie wiedzą co jest nie tak. Mam już psychicznie dość. Leżę i wyję a jeszcze mąż się na mnie wścieka że po ch..j płacze że to nic nie zmieni...
10 dpt iludniowego zarodka??Odechciewa się wszystkiego.... odrzucać już powoli te gowniane tabletki?
Ostatnio z 4 ty jeden zapłodniłjestem załamana. Dlaczego nie mogę jak inne mieć po 15 czy 20
![]()
10 dpt iludniowego zarodka??
Szansa jest chyba mała, ale ja bym jeszcze nie odstawiała leków... musisz powtórzyć betę za 2 dni, tym bardziej,że maleńka, ale jest bo wyszło Ci 2... mogła się zdarzyć późna implantacja, nie chce Ci robić nadziei ale może jeszcze warto chwilę mu dać...?To był crio. Zarodki 2dniowe. W dniu crio był już jako 3dniowy 8-io blastocyt
Daj sobie dwa dni jeszcze... przykro mi ale raczej marne nadzieję... ja pier... co się dzieje.... Dzisiaj jakiś straszny dzień. A ja dzisiaj musiałam się trochę ruszyć i trochę posprzątać mam nadzieję ze nie zaszkodziła sobie ale podłoga w kuchni już się lepiła ;( Nie ma mnie komu wyreczyc i tak staram się robić jak najmniej ale cos trzeba.Szansa jest chyba mała, ale ja bym jeszcze nie odstawiała leków... musisz powtórzyć betę za 2 dni, tym bardziej,że maleńka, ale jest bo wyszło Ci 2... mogła się zdarzyć późna implantacja, nie chce Ci robić nadziei ale może jeszcze warto chwilę mu dać...?