reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 @bea25ta odnosnie Mszy to mi ksiadz w szpitalu powiedzial ze w dobie internetu jest strona msze online i jak sie taka obejrzy bo nie mozesz isc to to samo
@marshia wiadomo ze 10 lat czasu nie mamy ale ten wynik to nie 0 i licze ze jeszcze nam sie uda
Nie wiem jakie masz poglady na in vitro jakby co?
@roxie123 super avatarek i piekne te Twoje opowieści
@matulkaa ciesze sie bardzo ze to juz 22 tydzien!
@bertha co u Ciebie?
@burczus udanej wizyty

reklama
@nafoczka, lenisz się:D

Joanna Maria 23.10.2017 g. 14.30 , 53cm i 3,235 kg :)

Lekki porod, nie wzięlam nawet paracetamolu, bo czekalam na gorsze.
Cudowna polozna, parte pol godziny. Teraz boli w krzyzu :(

CUdowne!!!!!! Wszyscy na sali się prawie poplakali jak nie moglam sie powstrzymac od okrzykow (moj cud moj cud). A w czasie porodu nie umialam krzyczec

Załączniki

• tmp_10657-received_1754323467912113-974483178.jpeg
    tmp_10657-received_1754323467912113-974483178.jpeg
    117,3 KB · Wyświetleń: 153
:( :( :( jprd! U mnie kolejny zonk..... AMH 0,68 :( Niecałe 2 lata temu 1,7.
Załamka na całej linii.... w następnym cyklu zrobię jeszcze inhibinę B, bo trzeba znac dc, a teraz nie da się tego stwierdzić.
Jestem totalnie załamana
Kochana też czytałam że udaje się przy 0,5 a in vitro może to nie jest zły pomysł odpocznijcie i z nowym rokiem nowe plany jutro wizyta u paśnika czy środę on coś podpowie

@kas90 to już [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]
[emoji50] ale niespodzianka [emoji7] gratuluję świeżo upieczonej mamie [emoji8] niech się Asieńka zdrowo chowa. Pewnie, że to twój cud [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 O jaaaaacie !!! ale niespodzianka !!! <3 :*
Gratulacje ! ;* zdrówka dla Was ... piękny cud ;* brak słów ...
Popatrz tyle czekałaś na maleńką , a poród ekspresem taka nagroda :** bardzo się cieszę :)

@kas90 moje gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8]jestem w szoku ,ze to juz ,caluj ja i przytulaj mocno[emoji8][emoji8][emoji8]
Ale sie wzruszylam[emoji5]cudownie

I w szoku jestem ,ze to juz[emoji4]nic nie mowilas ,ze akcja sie zaczyna[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 jeszcze trochę i Ty będziesz tak tulić swoją Asieńkę :*
Ja też się wzruszyłam bardzo :) to chyba przez to ,że znamy swoje historie przez to forum ...i takie cuda są niesamowite :)

reklama
Do góry