• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny ja tez malo co pisze ale czytam co tam porabiacie. Caly dzien tylko jem i leze i na wieczor nie moge sie ruszyc. Zycze wszystkim udanych wizyt a co do mezow to moj jest kochany i nie zamienilabym go na zadnego innego:tak::biggrin2::wink:

ticker.php

reklama
Ja 13go Wiec łącze się w bólu :) ale szybko zleci.
Strasznie nas tutaj dużo i jeszcze ciężko mi wszystkie spamiętać, ale się staram :)
Klaudia to u Was chyba bardzo duża różnica wieku No nie? Ale najważniejsze, że jesteś szczęśliwa [emoji173]️
Gorzatta na zdjęciu Twój syn też bardzo podobny do Ciebie i widać, że przystojniak z niego!
Jeśli chodzi o facetów to ja nie mogę narzekać a i kwiaty bez okazji przeniesie choć w sumie one nie robią na mnie większego wrażenia, jakoś tak mam. Ostatnio przyniósł bukiet pięknych słoneczników akurat fajnie bo je najbardziej lubię.
U mnie dziś były naleśniki z twarogiem. Ale jak zwykle jak już coś zrobię to ochota na zjedzenie mija...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry