Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie ze najfajniej, ja z wami lepiej gadam niz z kolezankami z pracyDziewczyny dziękuję za to że jestescie. Takiego forum mi bylo od lutego trzeba. Wczesniej tylko sobie podczytywalam to tu to tam ale jednak tu jest najfajniej
![]()
![]()
Cos dzis bylo o owocach morza to OHara zaraz nam wrzuci zakrwawionego sledzia hahaha
Zdrówko [emoji8]![]()
Prawie nie piwo, ale wasze zdrowie kochane kobitki [emoji9]
...marzenia mają wielką moc...
Mam to samo. Ja mam dosc specyficzne poczucie humoru. Takie troche powaznie jak w moivh ulubionych serialach typu co ludzie powiedza.No
pewnie ze najfajniej, ja z wami lepiej gadam niz z kolezankami z pracyone takie dretwe
![]()
Mam to samo. Ja mam dosc specyficzne poczucie humoru. Takie troche powaznie jak w moivh ulubionych serialach typu co ludzie powiedza.
Ooo lasnie prawie dwa tygodnie wolnego to juz wiem co bede w dzien ogladac jak córa bedzie w szkole.
![]()
[/QU![]()
Zajebisty serial, kocham pania bukiet![]()
HahahahahahaNo a słyszałyście taki kawał: idzie ślepy koło fabryki śledzi i mówi: ooo cześć dziewczyny! [emoji23]