Elodia
Fanka BB :)
Czyli lekko się czyta? A jaki gatunek?Nie jest to jakaś mega ambitna literatura ale tak na odstresowanie się jest Ok![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli lekko się czyta? A jaki gatunek?Nie jest to jakaś mega ambitna literatura ale tak na odstresowanie się jest Ok![]()
Mnie przeraża ta grubość... Ogólnie czytać nie lubię no chyba ,że Was [emoji16]To ja z kolei e-booków nie lubię, książka musi byc papierowa
![]()
![]()
Ja mam tak jak alkoholik. Jak nie czytam to po prostu nie czytam, ale jak coś już zacznę to wpadam w trans i tak książka za książką przez miesiąc lub dwa. Potem znowu nic.Jak ja nie lubię czytać książek...
Jakoś nie mogę się do tego przemóc.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje ulubione to "To" i "Bastion" Kinga. Obie ksiazki powyzej 1000 stron.Mnie przeraża ta grubość... Ogólnie czytać nie lubię no chyba ,że Was [emoji16]
To ja bym to śmierci czytałaMoje ulubione to "To" i "Bastion" Kinga. Obie ksiazki powyzej 1000 stron.
![]()
![]()
Dobrej nocki! [emoji137]Chwilke bylam pod prysznicem a wy juz znowu tyle naskrobalyw glowie mi siekreci jak po drinku, zawsze mi sie troche na malpe kreci ale dzisto przesad.
Ok spadam dziewuszki,moj zaraz wraca zarcie mu zrobie, do juterka, milej nocki, no i piatunio piateczek![]()
Dobrej nocy kochana:-)Chwilke bylam pod prysznicem a wy juz znowu tyle naskrobalyw glowie mi siekreci jak po drinku, zawsze mi sie troche na malpe kreci ale dzisto przesad.
Ok spadam dziewuszki,moj zaraz wraca zarcie mu zrobie, do juterka, milej nocki, no i piatunio piateczek![]()
Czyli lekko się czyta? A jaki gatunek?
![]()
![]()
Mi jedna i druga w sumie dwa tygodnie zabralyTo ja bym to śmierci czytała