reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
redavecad pozwoliłam sobie wstawić Twoje zdjęcie, może teraz inni będą widzieli :) Trochę je obcięłam bo wyskakiwał komunikat że jest za duże. Ja tam widzę cień cienia
Ka też WIDZĘ [emoji173] warto robić wcześniej, bo i radość też szybciej [emoji16]
A jak się nie udało to czy jedna kreska wyjdzie 26dc czy 30dc to i tak zasmuci tak samo, i trzebabedzie się z tym zmierzyć.

Brawo raz jeszcze trzymam kciuki za wyraźniejsza kreskę żeby Cię uspokoiła:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jeszcze 9 dni do testu. O ile @ nie przyjdzie. Planowo miałaby się pojawić za tydzień, ale coś czuje ze cykl się przez chorobę wydłuży. Między innymi dlatego nie chce testować w dniu planowanej@. A poza tym chce na spokojnie w następny weekend siknąć o jakieś ludzkiej porze, a nie o 4 nad ranem jak w tygodniu wstaje.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ka też WIDZĘ [emoji173] warto robić wcześniej, bo i radość też szybciej [emoji16]
A jak się nie udało to czy jedna kreska wyjdzie 26dc czy 30dc to i tak zasmuci tak samo, i trzebabedzie się z tym zmierzyć.

Brawo raz jeszcze trzymam kciuki za wyraźniejsza kreskę żeby Cię uspokoiła:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie ze wpadłaś i wstawiłaś fotę swojego "Kropka":))) z całego serca gratuluje!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki Dziewczyny :) jak Wy widzicie to znaczy, ze ze mną jest wszystko ok ;) ale staram sie nie nakrecac.

Wlasnie nie mam zadnych objawow. Brzuch nie boli, cycki miekkie, jedynie to delikatne mdlosci, ale ten objaw zawsze przed okresem mam.

Dzieki Dziewczyny :) jak Wy widzicie to znaczy, ze ze mną jest wszystko ok ;) ale staram sie nie nakrecac.

Wlasnie nie mam zadnych objawow. Brzuch nie boli, cycki miekkie, jedynie to delikatne mdlosci, ale ten objaw zawsze przed okresem mam.
Bo ja tak szukam w innych jakiegoś utwierdzenia, że może jednak mnie też się uda, bo mam zero objawów :(

reklama

Bardzo to pocieszające co piszesz, bo ja objawów tez żadnych nie mam i mysle ze nam się nie powiodło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry