olaaa7
Fanka BB :)
U mnie też dziś 26dcDzis 26 dc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też dziś 26dcDzis 26 dc.
Dziękuję :*
W poniedziałek powtórzę, mam nadzieję, ze będzie wyrazniejsza![]()
Ka też WIDZĘ [emoji173] warto robić wcześniej, bo i radość też szybciej [emoji16]redavecad pozwoliłam sobie wstawić Twoje zdjęcie, może teraz inni będą widzieliTrochę je obcięłam bo wyskakiwał komunikat że jest za duże. Ja tam widzę cień cienia
Ka też WIDZĘ [emoji173] warto robić wcześniej, bo i radość też szybciej [emoji16]
A jak się nie udało to czy jedna kreska wyjdzie 26dc czy 30dc to i tak zasmuci tak samo, i trzebabedzie się z tym zmierzyć.
Brawo raz jeszcze trzymam kciuki za wyraźniejsza kreskę żeby Cię uspokoiła:*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo ja tak szukam w innych jakiegoś utwierdzenia, że może jednak mnie też się uda, bo mam zero objawówDzieki Dziewczynyjak Wy widzicie to znaczy, ze ze mną jest wszystko ok
ale staram sie nie nakrecac.
Wlasnie nie mam zadnych objawow. Brzuch nie boli, cycki miekkie, jedynie to delikatne mdlosci, ale ten objaw zawsze przed okresem mam.
Dzieki Dziewczynyjak Wy widzicie to znaczy, ze ze mną jest wszystko ok
ale staram sie nie nakrecac.
Wlasnie nie mam zadnych objawow. Brzuch nie boli, cycki miekkie, jedynie to delikatne mdlosci, ale ten objaw zawsze przed okresem mam.