reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie u mnie Endo jest zazwyczaj bez szalu Ty jestes specjalistka od sposobow na endo mozesz mi przypomniec co poza winem:D pomaga by ladnie roslo??
Orzechy brazylijskie i migdaly, suszone morele olej z wiesiolka tylko do transferu, kwasy tluszczowe omega 3 moze byc np olej z siemienia lnianego jesli nie chcesz tabsow. I jest taki specyfik homeopatyczny hormel s ale to trzeba zacxac od 1 dc albo i wczesniej

reklama
Mi podano dwa zarodki. Tak się cieszyłam , jak się okazało że z pięciu cztery są dobre. Moja radość krótko trwała , okazało się że dwa które zostały nie rozwijają się prawidłowo. Dobra, nie nakręcam się. Co ma być to będzie , bo znowu będę płakać.

Mi póki co dr mowila ze przy blastkach nie robia... :/ no moze wrócę znowu do tego pytania jak bede u niej. Tylko sie zastanawiam czy jak bedzie w najblizszym cyklu owulacja to ryzykowac na naturalnym czy poczekac i działać na sztucznym :/
A ja slyszalam ze mrozenie moze powodowac ze otoczka jest grubsza i warto zrobic AH pogadaj z lekarka

Krew oddana... Wyniki ok 18.00
Pogoda nie sprzyja pozytywnemu myśleniu tak więc niebo płacze i ja płaczę i tak mi jakoś robi się lepiej...gdy możemy płakać we dwoje...

Aaaa i najważniejsze dziękuję Wam wszystkim bardzo mocno za kciuki... Tylko jeszcze nie puszczajcie ;)
niebo mam nadzieje płacze ze szczęścia i ty też tylko jeszcze tego nie wiesz :D kciuki cały czas zaciśnięte!!

Po stymulacji organizm mial dojść do siebie,takze moze zrobie akurat w nastepnym, i tak obstawiam na 95% ze bedzie to cykl bezowulacyjny po takiej produkcji jajek ;-) jak po pierwszej bylo ich mniej i też cykl bezowulacyjny ;-)
Boje się trochę o mojego m... :/ złamało go to:-(
To niech pobeczy ile chce a potem niech zaciska poślady i bo boju. Jak nie chcesz go dołować to te podstawowe badania możesz zrobić nie mówiąc mu o tym. Wiesz co? Jakby Ci wyszło coś nie tak to powiedz mu o tym... Może to egoistyczne, ale jak u mojego M było wszystko niby ok to było mi tak bardzo przykro, że to ja jestem zepsuta i beznadziejna... A potem jak się okazało, że u niego jednak obnizona morfologia plemników to jakoś mi się zrobiło tak lżej... że jednak naprawdę siedzimy w tym razem... to mi dało takiego kopa do działania!

reklama
To niech pobeczy ile chce a potem niech zaciska poślady i bo boju. Jak nie chcesz go dołować to te podstawowe badania możesz zrobić nie mówiąc mu o tym. Wiesz co? Jakby Ci wyszło coś nie tak to powiedz mu o tym... Może to egoistyczne, ale jak u mojego M było wszystko niby ok to było mi tak bardzo przykro, że to ja jestem zepsuta i beznadziejna... A potem jak się okazało, że u niego jednak obnizona morfologia plemników to jakoś mi się zrobiło tak lżej... że jednak naprawdę siedzimy w tym razem... to mi dało takiego kopa do działania!
A to nie trzeba robic z naszej krwi razem?? W sensie i ja i m? O jak to tylko ja to w poniedzialek robie!!

Do góry