zośkaTośka
Fanka BB :)
Zależy jakie długie masz cykle![]()
27/28
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy jakie długie masz cykle![]()
Zrobić możesz, a nóż będzie coś widać i będziesz mogła się już cieszyć27/28
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze dziwne, że aż tak Cię bolą skoro sądzisz, że zaczyna się okres.Zaraz mi rozsadzi jajniki
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana , Ja już nie wiem co Ja ,mam mysleć ... brązowa wydzielina siku bardzo często, jajniki bolą chca sie rozerwaćKurcze dziwne, że aż tak Cię bolą skoro sądzisz, że zaczyna się okres.
Może to tylko plamienie, który dzień cyklu masz dzisiaj?Kochana , Ja już nie wiem co Ja ,mam mysleć ... brązowa wydzielina siku bardzo często, jajniki bolą chca sie rozerwać
Może zrób test, ja robiłam w 4 tygodniu i 2 dniu i wyszła wyraźna kreska, więc u Ciebie może też wyjdzie choćby blada, ale wyjdzie.Jeśli to ciąża to dziś wypada 4 tydzień więc zagnieżdzenie . Więc może wystąpić plamienie a nie musi. Mam nastrój nerwowy a za chwile cala w skowronkach.
29dcMoże to tylko plamienie, który dzień cyklu masz dzisiaj?