reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 ja też jestem perfumowym maniakiem, ale nie muszę mieć perfum z wyższej półki, ja po prostu lubie mieć wybór. Nie mówię bo Versace "Noir" mam, ale lubię też perfumy z Avonu :D ostatnio szaleje za Nike niebieskimi, przypominają mi dzieciństwo i zapach takiego dawnego dezodorantu "Excstasy" jak moja kuzynka psikała się nim idąc na dyskotekę ;) a ja gówniara, wieczorynka, myć się i spać [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@kwiatuszek23 szkoda ze wczesniej tego nie pisalas albo mi umknelo. Boje sie teraz po prostu czy dobrze zrobiłam ze tam poszłam. Wierze w Maline ze jest super specjalista tylko ja mam 39 lat i sie nie mam czasu szczepic nie wiadomo ile a bez sensu. Wierze ze on by swietnie poprowadził ciaze tylko zeby do niej doszło jak tak bedzie....
Zobaczymy jak inne wyniki co sie stało po szczepieniach w srode Wam napisze
@roxie123 ja poszlam do Maliny gdzie wszystkich szczepia i powiedzial ze tak nie ma innego wyjscia a ja wierzyłam ze mi to potzrebne bo inne wyniki mam ok nawet mutacji MTHR nie mam ani podwyższonego TSH to nie mialam juz gdzie szukac
@bertha mam nadzieję że teraz się jednak uda i nie będzie tego problemu

Sorry to były Extase [emoji23][emoji23][emoji23]
2d2123e368f0c4a78ea3ce667d78f3b9.jpg

@iveo rozumiem już ... ale pamiętaj nawet lekarz nie ma takiej mocy mówić , że się nie uda inaczej :*

A ja ostatnio usłyszałam , ze moim głównym problemem jest tarczyca ...bo ja mam przewlekłe zapalenie < niedoczynność > i jak zachodzę w ciążę to od razu z zagnieżdżeniem ona idzie duuużo do góry , na razie biorę cały czas letrox 100 ale w ciąży 120 ... mimo , że mam w normie przed ciążą to w ciąży gwałtownie się zmienia TSH na moją niekorzyść :/ a hormony muszą grać ;/

@Funia90 Kochana nie napisałam,że jesteś bankrutem , ale skoro mogę zrobić komuś przyjemność i się podzielić to dlaczego nie.
Nie jestem może zakupoholiczką, ale lubię dobrze się czuć i wyglądać oczywiście w granicach rozsądku. Nie sprowadzam wszystkiego do pieniędzy hierarchie wartości mam zachowaną. Choć z perspektywy lat wiem , że pieniądze szczęścia nie dają, ale na pewno ułatwiają wiele spraw.
Nie można służyć mamonie i Bogu i tego staram się trzymać.

@Funia90 Kochana nie napisałam,że jesteś bankrutem , ale skoro mogę zrobić komuś przyjemność i się podzielić to dlaczego nie.
Nie jestem może zakupoholiczką, ale lubię dobrze się czuć i wyglądać oczywiście w granicach rozsądku. Nie sprowadzam wszystkiego do pieniędzy hierarchie wartości mam zachowaną. Choć z perspektywy lat wiem , że pieniądze szczęścia nie dają, ale na pewno ułatwiają wiele spraw.
Nie można służyć mamonie i Bogu i tego staram się trzymać.
Madzia a ja czekam na Twój grudzień, ewentualnie testowanie w styczniu po grudniowym cyklu ;)
A co do teścia, to mnie mój też wczoraj wkurzył, on po moich 6latach małżeństwa nadal chciałby dyktować nam gdzie i kiedy, na który cmentarz mamy jechać i u kogo potem posiedzieć na herbacie... [emoji19] ale ja jeszcze nie pękłam, jeszcze czekam cieprliwie aż mu się uzbiera [emoji849]

@roxie123 moze tez sprobuj tych cwiczen jogi hormonalnej sa tez na tarczyce ja dzisiaj jestem tak wykonczona ze na fotelu zasne :/ a jeszcze sledzia teraz zjadlam o matko kobieta zlapie sie za glowe :D

Prosze Was o sprawdzony sposob na obudzenie tylko nie kawa. I w sumie nie wiem teraz czy mnie tez cos nie atakuje grypsko czy cos bo tqk mi sie zimno zrobilo u mnie dziwni ludzie pracuja chodza do roboty chorzy i zarazaja innych.

@magda1208 kochana Ty i tak wyglądasz jak milion dolarów , laska taka :) :*
@zosiak ja nie nadaje się do jogi hahaha uwierz mi xD

Wow !!! przyjechał mój portret do salonu i zemdlałam prawie z zachwytu jaka jakość kocham tą firmę <3 ...no już ochłonęłam , sorki musiałam gdzieś wyładować emocje, bo ja mam fisia na punkcie zdjęć :D
Muszę jeszcze ramę zamówić z ikea i będzie pięknie :)

reklama
Do góry