reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój mąż mówi w 5 językach ale nie w polskim. [emoji23] I na serio jeśli tylko kiedyś będziecie mieć ochotę zapraszamy , będziecie naszymi gośćmi

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
my znamy 3 hihi pewnie w ktoryms sie dogadamy :) fajnie az mi łezki popłyneły .. dziekujemy jak cos dam znac ..poki co wiemy ze swieta spedzimy sami w niemczech zmieniaje leczenie meza jest nadzieja ze pomoze :) ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

my znamy 3 hihi pewnie w ktoryms sie dogadamy :) fajnie az mi łezki popłyneły .. dziekujemy jak cos dam znac ..poki co wiemy ze swieta spedzimy sami w niemczech zmieniaje leczenie meza jest nadzieja ze pomoze :) ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki i serduchem jestem z Wami. [emoji173] Jeśli coś by się miało zmienić to my jesteśmy w domu [emoji4] i zapraszamy . U nas zawsze jest wesoło [emoji4]

Jam tam towrzyszki of transferow pazdziernikowo/listopadowych? Jak się czujecie? x

Hu...owo ale stabilnie jak to sie mówi... hihi. Trochę mnie dzisiaj krzyż pobolewa, ale czy to coś znaczy to nie wiem. Staram sie dzisiaj za bardzo w siebie nie wsłuchiwać bo oszaleje. Byłam w ikea i zmieniam szafkę pod telewizor z rodzinka [emoji3]

A jak u Ciebie?

Hej ogólnie to dobrze :)jedynie wczoraj klucie w dole brzucha i ogólnie jest mi tak ciepło właśnie mierzyłam temperaturę 37.2 i tak mnie więcej się utrzymuje po transferze
U mnie bol lekki brzucha tak jak na @ i troszkę pleców. No i piersi mnie zaczęły boleć od tabletek i całych tych dawek progesteronu.
Tak czy inaczej do testu nic nie wiadomo...

Dawaj :-) miejsca pod dostatkiem a loty z Pl można złapać już za 40 zł w jedną stronę .
Drzwi od wczesnej wiosny do końca września się u nas nie zamykaly. [emoji23]

Jestem za tylko czy z brzuszkiem można będzie latać bo planuje byc już w ciąży :)

Hu...owo ale stabilnie jak to sie mówi... hihi. Trochę mnie dzisiaj krzyż pobolewa, ale czy to coś znaczy to nie wiem. Staram sie dzisiaj za bardzo w siebie nie wsłuchiwać bo oszaleje. Byłam w ikea i zmieniam szafkę pod telewizor z rodzinka [emoji3]

A jak u Ciebie?
Kurze no jakoś tak z wahaniami. Raz ok raz do dupy i psychicznie i fizycznie...
Testy też mam zakupione i też mnie kusi ale po tym co zrobiłam ostatnio to chyba poczekam...

Dobrze, że się zajęłas. Ja mam lazy day a takie są najgorsze bo za dużo się myśli!

reklama
Milo, ze pytasz :) Jesli dojdzie do transferu to we wtorek.
Poki co dzien za dniem. Z 11 pecherzykow tylko dwa zarodki, jeden przestal sie dzielic w pierwszej dobie, wiec zostal jeden na froncie. Wczoraj (druga doba) mial 4A. Dzisiaj bede dzwonic znowu.. nie ekscytuje sie bo poprzednim razem mialam piec zaplodnionych i 4 z nich odpadly miedzy 2 a 4 doba..
Jestem pelna nadzieji ale optymizm juz nie ten co na poczatku. Poza tym dalej nie czuje sie zbyt komfortowo po punkcji, wiec poleguje..
[emoji110] [emoji110] [emoji110] kciuki zacisniete.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry