hope322
Fanka BB :)
Tak, to byla blastka 5AA podana 1.11. Tak jak pisalam wczesniej byla juz poza otoczka w dniu transferuKochana a jaki miałaś zarodek podawany?? To byla blastka,prawda?? I jakiej klasy?? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak, to byla blastka 5AA podana 1.11. Tak jak pisalam wczesniej byla juz poza otoczka w dniu transferuKochana a jaki miałaś zarodek podawany?? To byla blastka,prawda?? I jakiej klasy?? ;-)
Dajesz mi nadziei kochanaJa jak powtarzałam sikanca to miałam kreskę jaśniejsza, a już widziałam serduszko![]()
Mruch ja bym porobila troche badan, pojadla dalej tych burakow, choc pewnie nimi juz rzygarz i jak z badaniami bedzie ok to ruszaj od razu, szkoda zycia![]()
Kuzwa grzybkiem mozna sie zarazic kontaktowo, ja przez forum nie zarazamhahaha pewnie, ze bym chciala taka markeremStaram sie myslec pozytywnie ale zawsze ten strach pozostaje.
Jeszcze jak dzisiaj przeczytalam post @dżoasia o tej infekcji to zaraz ja poczulam, ze cos mnie kluje tam na dole. Oczywiscie zaraz lusterko poszlo w ruch i widze tez biale grudki tylko ja biore crinone dopochwowo, wiec ciezko stwierdzic czy to lek czy grzybProfilaktycznie posmarowalam sie mascia clotimazol czy jakos tak i pije wode z wycisnieta cytryna.
Raczej nie ma... no chyba że cuda się zdarzają... dziękuję bardzo.O nie!! Rety znowu jakis kiepski czas... :-((( strasznie mi przykro... ale skoro to sikacz to może cień nadzieji jeszcze jest...??
Moze mutacje protrombiny, mutacje mthfr albo te typowe immunologiczne?A jakie badania byś jeszcze zrobiła.
Mam homocysteine, VLieden, antykoogulant, kardiolipidowe. Wszystkie badania dobre nawet homocysteine mam już w widełkach normy No może jeszcze trochę wysoka ale cały czas biorę witaminy i jem te cholerne buraki [emoji13]. Co jeszcze byś zrobiła.
Hahahah dobreKuzwa grzybkiem mozna sie zarazic kontaktowo, ja przez forum nie zarazamto biale to na stowe crinon, mi caly czas takie lecialo jak aplikowalam
Mniam mniam... Ale bym zjadła. Pychotkadziewczyny a ja z nudy i nerwow zrobiłam mezusiowi galaretki hihi![]()
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mi ten artykuł trochę dał do myślenia chociaż nie da się ukryć, że każda porażka boli i nie przykro jest że my które tak pragniemy dziecka nie możemy go mieć...Przepraszam za mój pesymizm - jakoś to do mnie nie podobne. Przeczytałam wczorajszy artykuł o drugim dziecku i invitro. Powiem Wam ze trochę mi ulżyło. Mam piękna mądra córkę, choć zawsze jeśli nie uda mi sie mieć drugiego dziecka będę niekompletna, niepełna i niespełniona - to pewne, ale mam tego jednego promyczka dla którego mam po co żyć. I choć wyklinałam wczoraj na wszystko dookoła od dlaczego ja, czy jestem zła matka po kara za moje grzechy i inne to ona jest moim największym cudem w życiu. I choć życzę Nam matkom tym które tak pragną mieć drugie dziecko żeby ich marzenie sie spełniło to Wam dziewczyny, które jeszcze go nie macie życzę tego bardziej - najbardziej na świecie zasługujecie na to żeby mieć swoje własne cuda! I wierze w to ze każdej z Was (nas) sie uda.
Mi pozostała jeszcze jedna 3 dniowa próba - nie wiem czy podchodzić za ciosem w styczniu czy zrobić kolejna 3 miesięczna przerwę na regenerację. Nie wiem czy zmieniać lekarza na ostatnia próbę na innego w tej samej klinice czy zostać na staruch śmieciach. O jak dużo ja nie wiem [emoji30]