gooossia17
Fanka BB :)
Najlepiej żeby nie było odstępstw ale w 1 h trzeba się zmieścić. Pytałam lekarza, kiedy byłam u niego o godzinie 20:40 w gabinecie a o 21 zastrzyk musiałam brać.1 h może być różnicy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Najlepiej żeby nie było odstępstw ale w 1 h trzeba się zmieścić. Pytałam lekarza, kiedy byłam u niego o godzinie 20:40 w gabinecie a o 21 zastrzyk musiałam brać.1 h może być różnicy.
Dobre [emoji23]Mój mąż tak samo mówi... co ma być to będzieAle stresa już mam, wiec dzisiaj po południu strzele sobie relanium bo już nawet mam głupie sny
dzisiaj mi się śniło ze mój m miał iść oddać nasienie ale ja nie mogłam iść z nim więc mial isc z dawczynia.... a dodam że my oddajemy nasienie do badania przez stosunek....Tak się wkur...w tym śnie ze jak się obudziłam to zasnąć nie mogłam![]()
Nie umrzesz spokojnie juz niedlugo i bedziesz wiedzialaWyniki bety ok 14 umrę chyba do tego czasu.... te plamienia to taki brąz połączony z krwią teoche....

to tym bardziej trzymamy kciuki!Więc ja otworzyłam list z kliniki, że mrozaczkow brak. Były 3 i nie dotrwaly do blastki.
Mam 50% szans , że ciąża się utrzyma bo tym razem jestem obstawiona lekami. Czas pokaże.... transfer był 03.11 jeśli 17 .11 nadal test będzie pozytywny to mamy szansę
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Przyjemne z pożytecznym....trzeba umieć łączyć ze sobą pewne sprawyŻe niby legalnie BZYKACIE SIĘ W KLINICE???
F A J S K O![]()

Musi być dobrzeWięc ja otworzyłam list z kliniki, że mrozaczkow brak. Były 3 i nie dotrwaly do blastki.
Mam 50% szans , że ciąża się utrzyma bo tym razem jestem obstawiona lekami. Czas pokaże.... transfer był 03.11 jeśli 17 .11 nadal test będzie pozytywny to mamy szansę
Trzymam kciuki jeszcze mocniej!! :-)) Uda się!Więc ja otworzyłam list z kliniki, że mrozaczkow brak. Były 3 i nie dotrwaly do blastki.