reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tez jestem wzdeta strasznie, zaczelam 5 tydzien a wygladam jak w 3 miesiacu
To ja też wzdęta mocno.

Z objawów. Co chwilę latalam siku zanim zasnelam. Teraz po wstaniu juz drugi raz poszlam a wstalam 20 minit temu he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hej :)
Witam się. Zmagania z dniem dzisiejszym trwają już na dobre u mnie ;)
Przyczepiła się do mnei niezbyt przyjemna dolegliwość, a mianowicie czuję w brzuchu balon i to przeszkadza mi spać na brzuchu i generalnie jakieś mało to przyjemne... a i kłaczek w gardle zniechęca do jedzenia, choć może to i lepiej z tym niejedzeniem...hahahahaha... Tak wiem to taka drobnostka w porrównaniu z rzyganiem i innymi hardkorami ale nic nie poradze, ze u mnie tylko tak.
Miłego piątku
A ja zauważyłam, że jakoś od 4 tygodnia mam problemy z jelitami i jakieś drobne rozwolnienia. Jestem ciekawa kiedy mi to przejdzie o_O

Elodia to ja nie sikam co chwilę, raczej tak jak normalnie. Trzymam kciuki za dzisiejszą betę :)

A macie tak, że gdy siedzicie i lekko się pochylicie czujecie jakbyście miały wielki brzuch? Bo ja lekko się pochylę i czuję ucisk w żołądku.

Hej hej hej;p widzę że niektóre ciągnie do niezdrowego jedzonko ;p to i ja się przyznam wczoraj mi zeszło z klientkami
Mąż był już w domu to zajechchalam do araba po gyrosa. Matko bosko! Baraninka! Fryteczki!..mmmm

Mąż tylko jak zobaczył to musiał to powiedziec. !
- o widzę że ty masz średnia porcję jak ja;)

To mu odpowiedzialam że też byłam w pracy i też jestem głodna! Hahah

Tak wg wiecie co. Szukałam synowi kurtki zimowej z Zygzakiem McQueenem i wszystko drogie jak cholera a badziewie. Wczoraj trafiłam na koniec licytacji i wylicytowała nowa zimowa za Uwaga 26 zł! OMG! Cenę maksymalna dałam 80 zł a wchodze rano a tam wygrałeś licytacje A 26 zł. Myślałam że walne.

Hahaha!

Ale wam fajnie że sobie idziecie na l4;). Z jednej strony zazdroszczę a z drugiej kurde zanudziła bym się te 8 MSC w domu;(

Do marca muszę pracować;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja zauważyłam, że jakoś od 4 tygodnia mam problemy z jelitami i jakieś drobne rozwolnienia. Jestem ciekawa kiedy mi to przejdzie o_O

Ja mam to samo od paru dni.

Kinga, super że przeszło! Trzymam kciuki żeby nie wróciło :)

I mój dzisiejszy test (pink test, express czułość 25)
1510293939-5534fda596fe1172-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej hej;p widzę że niektóre ciągnie do niezdrowego jedzonko ;p to i ja się przyznam wczoraj mi zeszło z klientkami
Mąż był już w domu to zajechchalam do araba po gyrosa. Matko bosko! Baraninka! Fryteczki!..mmmm

Tak wg wiecie co. Szukałam synowi kurtki zimowej z Zygzakiem McQueenem i wszystko drogie jak cholera a badziewie. Wczoraj trafiłam na koniec licytacji i wylicytowała nowa zimowa za Uwaga 26 zł! OMG! Cenę maksymalna dałam 80 zł a wchodze rano a tam wygrałeś licytacje A 26 zł. Myślałam że walne.

Hahaha!

Ale wam fajnie że sobie idziecie na l4;). Z jednej strony zazdroszczę a z drugiej kurde zanudziła bym się te 8 MSC w domu;(

Za mną wczoraj chodziły frytki z maka :p
Super, że udało Ci się tak tanio wylicytować kurtkę, pochwal się :)
No ja też trochę zazdroszczę dziewczynom l4 ale pewnie wytrzymałabym max 2 tygodnie a potem by mnie nosiło :p
A czemu do marca musisz pracować?

Elodia to ja nie sikam co chwilę, raczej tak jak normalnie. Trzymam kciuki za dzisiejszą betę :)

A macie tak, że gdy siedzicie i lekko się pochylicie czujecie jakbyście miały wielki brzuch? Bo ja lekko się pochylę i czuję ucisk w żołądku.
Ola ja tez mam problemy z jelitami od samego poczatku, teraz troche spokojniej. I tez takie uczucie. I tak jak Elodia sikam ciagle☺

Hahaha!

Super, Ci sie udalo z ta kurtka☺

reklama
Do góry