• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

dziewczynki,mam pytanie do tych którym się udało zajść w ciąże,czy zmieniałyście lekarza z kliniki na innego czy chodziłyście całą ciąże do kliniki ?i czy to prawda że lekarz wpisuje w kartę ciąży że to ciąża z in vitro ?

reklama
Trzymam mocno kciuki, zeby na nastepnej wizycie pokazal sie piekny pecherzyk. Kochana nie patrz tak bardzo na klase zarodkow, jest bardzo duzo ciaz z tych ciut slabszych a Twoje zle nie sa. Poza tym masz ich az 4 czy 5, bo dokladnie nie pamietam. 4 z przodu to bardzo dobry wynik moim znadniem. Wiem, ze trudno wierzyc w cokolwiek jak same niepowodzenia ale nie trac nadziei. Bierz 2 malenstwa i napewno z Toba zostana. Jeszcze bedziesz szczesliwa, wierze w to.
Dr powiedziala ze wazniejsze niby sa te litery niz cyfry.. ehh... myślałam ze sie zdystansowalam a dziś sie rozplakalam z tego wszystkiego:/ ehhh... dzieki bardzo :-))
Mam 5zarodkow, cztery 4 i jedna wczesna blastka 1

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry