reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

Ojj ja też wam zazdroszcze ale tego że macie to przed sobą! Ślub i wesele to chyba najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało. Po weselu tydzień chodziłam taka smutna że już ta świetna zabawa się skończyła i że tak szybko to zleciało. Okres przygotowań do ślubu to też super czas. Ja uwielbiałam przeglądać na allegro czy innych stronkach wszystkie potrzebne rzeczy do ślubu. Jeśli chodzi o dziecięce to jeszcze nie przeglądam. Chyba poczekam do dwoch kreseczek żeby się za bardzo nie nakręcać.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dodatkowo mamy wózek wybrany na allegro, sprawdzony w sklepie stacjonarnym czy nam odpowiada [emoji23] łóżeczko wybrane :) imiona praktycznie tez[emoji23] teraz tylko czekamy na 2 kreski
Ostatnio byłam u gina i niby wszystko ok, szybko ciążę nam przepowiada [emoji23] ale się okaże

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to myślę, że czas oczekiwania na ślub jak i na poród jest tak samo ekscytujący, później już tylko wspomnienia. Dobrze, że poród można jeszcze nawet kilka razy przeżyć, ale ślubu już nie jak ma się tego jedynego. :D
Ale każdy poród też inny podejrzewam :)
Myślę że to co będę przeżywać podczas drugiej CC to będzie też co innego niż z synem za pierwszym razem :)

Ale dziś tu intensywnie :) Ja pokładam wielkie nadzieje w tym cyklu. Mam nadzieje że mi się uda i wam również!!!! W następny piątek się dowiem czy clo działa ale chociaż remont jest to będzie szybciej czas mi leciał

Trzymam kciuki za pozytywne testowanie! :*

Dzisiaj to jeszcze nic, wczoraj dałyście czadu tutaj. :D Jak włączyłam aplikacje to ciągle mi telefon dzwonił z powiadomieniami. :D Ale to super, że wątek nie milczy. :) Ja dzisiaj 1 dzień po terminie @, ale lekarz uprzedzał, że się przedłuży cykl. Następny chyba będzie intensywny. :D Może zaskoczę lekarza i zamiast na samą kontrolę tarczycy i jajnika przyjdę już z ciążą. Było by super! :D
A może już teraz się udało ? :d

Jeśli chodzi o dziecięce to ja aliexpress. Zamówiłam już takie śliczne skarpetki jak na zdjęciu niżej :)
Jak wyjdzie test pozytywny to włożę test z tymi skarpetkami do pudełeczka i zrobię romantyczną kolację i wtedy mojemu D. Wręcze :)
W tamtym cyklu mówił że nie będę w ciąży, a teraz jest pewien [emoji23]
Tym bardziej że zaczynam mieć objawy chociaż wiem sama ze na nie za wcześnie [emoji23][emoji23][emoji23]
1510417927-2364a17cf2269fc2-aaaaaa.jpeg

Przesłodkie! Ja też planuję jakoś 'inaczej' powiedzieć mojemu kochanemu jak już się uda. :)
Wózek też mamy prawie wybrany, nie możemy się zdecydować na model ale wiemy, że na pewno będzie Adamex'a . :) W szafie śpi sobie karuzela na łóżeczko, którą jakoś na początku roku wygrałam w jakimś konkursie z firmy Skip Hop o taką :
35df25124dbebd53f18d5bf4f3ee

Dodatkowo mamy wózek wybrany na allegro, sprawdzony w sklepie stacjonarnym czy nam odpowiada [emoji23] łóżeczko wybrane :) imiona praktycznie tez[emoji23] teraz tylko czekamy na 2 kreski
Ostatnio byłam u gina i niby wszystko ok, szybko ciążę nam przepowiada [emoji23] ale się okaże

wow:)w takim razie 3mam kciuki.oby tak było jak piszesz:)na alli dziś wielkie przeceny także posiedzę trochę przed laptopem i coś tam sobie pokupuje na poprawę humoru:)ja to teoretycznie mam mieć okres za 3 dni o chyba nadchodzi bo wszystko mnie wkurza i sama ze sobą nie mogę wytrzymać[emoji23][emoji23][emoji23]jakie chcecie imiona?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o dziecięce to ja aliexpress. Zamówiłam już takie śliczne skarpetki jak na zdjęciu niżej :)
Jak wyjdzie test pozytywny to włożę test z tymi skarpetkami do pudełeczka i zrobię romantyczną kolację i wtedy mojemu D. Wręcze :)
W tamtym cyklu mówił że nie będę w ciąży, a teraz jest pewien [emoji23]
Tym bardziej że zaczynam mieć objawy chociaż wiem sama ze na nie za wcześnie [emoji23][emoji23][emoji23]
1510417927-2364a17cf2269fc2-aaaaaa.jpeg

Ja testuję 6.12 więc wstane przed moim i zrobie jak wyjdzie pozytyw to włoże do buta od mikołaja :)

reklama
dziękuję za inspirację:)wisienka super pomysł:)jak i u mnie nadejdzie wreszcie ta super chwila to tez zrobię to w jakiś oryginalny sposób:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry