Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na to kochana nie masz wplywu kazda stymulacja jest inna i inaczej reaguje na nia organizm. A hormony nie sa bez wplywu na organizm.Nie strasz mnie aż tak dobrze mi sie oddycha nie boli w sercu tylko brzuch boli mam nadzieje ze wkoncu mnie puść boże czemu mnie to spotyka
Hehe oni to specjalnie mowiaMoj też mówił że właśnie jak się zje ananasa to sperma będzie miała jego smak tzn ananasa, nie wiem nie próbowałam.![]()
Ja też kochana jestem wytrzymała mam nadzieje ze puść mnie ten bol czuje sie taka pełna jak bym się tak ostro najadla ale gazy i wszystko normalnie oddaje boże proszę aby mi to przeszlo nie chce w tym szpitalu leżeć bo tu tacy lekarze ze chyba bym musiała im jebnac aby mi pomogli a do swojego lekarz mam 120 km mam nadzieje ze wie co robi ufam mu i zobaczę co powie jak dam znac jak sie czuje
Jadę kochane po jakieś słodkości dla mojej małej...Bo mi już wszystko z barku wyjadla hehe... Stresik potrzebuje cukru[emoji39]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja chce 3 kg czekoladyyy....Potrzebuje któraś coś z kauflanda? Hehe bo zaraz wyjeżdżam [emoji16][emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ta aaa ja wiem co mój miał na myśli haha haHehe oni to specjalnie mowia![]()
Myślisz że to męski spisek jest?Hehe... Tylko po co mielibyśmy to zrobic[emoji57] [emoji12] [emoji72] [emoji72]Hehe oni to specjalnie mowia![]()