reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

mam właśnie w domu tylko całkiem o nim zapomniałam, chyba muszę wyciągnąć i położyć na widoku, zrobię sobie taki mały detoks :) ale najlepszym sposobem na kaca jest dzień wcześniej nie pić :p tylko weź tu smak odpędź zwłaszcza jak się okazja trafiła :p nigdy nie miałam kaca bo jak już mi się zdarzyło przeholować to spędzałam potem jakiś czas nad porcelanowym uchem i tym samym pozbywałam się nadmiaru zła, ale widocznie człowiek się starzeje i pewne mechanizmy zawodzą :( no nic, idę spać to może do rana przejdzie :]
Ja jak wypije to tez mam kaca fest i to ze dwa dni. Dlatego pije moze ze 2-3 dni w roku :) Ostropest pije moj m, bo duzo lekow bierze i w naturalny sposob chce podrasowac watrobe. Mowi, ze dzieki temu kaca nie ma hehe.

reklama
Dzięki Dami ja to jestem z tych twardych ale tak bardzo chciałam żeby to było już, I coś wemnie pękło strasznie przeżyłam ale mój Dominik wytłumaczył że będziemy walczyć tyle ile trzeba będzie. A jak ty się czujesz i Asia? Widzę czekoladki zjedzone hihi
Kochana ja też ogólnie jestem pochodzony z wieloma rzeczami ale jak to ludzie czasem pewnych myśli jest zbyt wiele... Trzeba chwilami wybuchnąć by było dobrze później[emoji6]
Twój Dominik Cię wspiera a to ma wielką moc..Daj mu się sobą zająć ty i on to wzajemnie doceni i zbliży was bardziej do siebie[emoji7]
A co umnie, ciężko powiedzieć bo pojawiły się znów źle wiadomości ale nie wiem jak do tego podejść, dziś odkryłem, że zwierzak w płucach nie pozwala mi się zabardzo forsować..A po obiedzie w knajpie zaczęła mnie boleć wątroba i czuję się jakbym woła pochłoną[emoji53] ..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam w ziarenkach...To takie twarde dziadostwo ale w Biedronce widziałem sproszkowany był..Podobno wspomaga wątrobę

Jak masz blender to mozesz rozdrobnic ;) Moj m to sobie do musli rano dosypuje. Pije tez czystek, serdecznik. Ja to nie lubie takich rzeczy a m to by co chwile sobie cos zaparzal :)

Kochana ja również miałam podobne objawy co Ty oprócz problemów z oddychaniem. U mnie zaczęło się po transferze i nie mogłam brać prawie żadnych leków, jednak jest coś co mi pomogło , a mianowicie herbata koper włoski była mega ulga od razu po wypiciu. U mnie na szczęście był to transfer udany a ponieważ ciąża napędza hiperke to u mnie te objawy utrzymywały się dość długo , nawet do tej pory mam troszkę powiększone jajniki i wodę w macicy a to już 6tc. Polecam koper i espumisan :-) :)
jutro ten koper kochana kupię i espumisan bo nie mam w domu dziękuję za rady ja tylko brzuch jak balon i taki wzdety jest lepiej ale jeszcze nie idealnie

Kochana ja też ogólnie jestem pochodzony z wieloma rzeczami ale jak to ludzie czasem pewnych myśli jest zbyt wiele... Trzeba chwilami wybuchnąć by było dobrze później[emoji6]
Twój Dominik Cię wspiera a to ma wielką moc..Daj mu się sobą zająć ty i on to wzajemnie doceni i zbliży was bardziej do siebie[emoji7]
A co umnie, ciężko powiedzieć bo pojawiły się znów źle wiadomości ale nie wiem jak do tego podejść, dziś odkryłem, że zwierzak w płucach nie pozwala mi się zabardzo forsować..A po obiedzie w knajpie zaczęła mnie boleć wątroba i czuję się jakbym woła pochłoną[emoji53] ..

Trzymam kciuki za was. Ja zmykam bo jutro muszę wcześniej wstać. Pozdrawiam serdecznie

mam właśnie w domu tylko całkiem o nim zapomniałam, chyba muszę wyciągnąć i położyć na widoku, zrobię sobie taki mały detoks :) ale najlepszym sposobem na kaca jest dzień wcześniej nie pić [emoji14] tylko weź tu smak odpędź zwłaszcza jak się okazja trafiła [emoji14] nigdy nie miałam kaca bo jak już mi się zdarzyło przeholować to spędzałam potem jakiś czas nad porcelanowym uchem i tym samym pozbywałam się nadmiaru zła, ale widocznie człowiek się starzeje i pewne mechanizmy zawodzą :( no nic, idę spać to może do rana przejdzie :]
Albo pomieszalas poprostu jakieś soczki z gumijagut i dlatego głowa boli[emoji6]

U nas podobna pozycja tylko pies już wrócił do siebie, bo mu chyba było niewygodnie... do tego po[emoji485] i siedzimy po zastrzyku z gonalu

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe..U nas teraz podział pilota, do reklamy oglądamy romansidlo a potem przeskok na ojca chrzestnego...Klasyka rządzi[emoji3] i odwrotnie... Można- można[emoji4]

Zawsze można smartfona z synchronizować z tv... [emoji12] ja raz tak mojemu TVN turbo przełączałam ale po 5 minutach się kapnął

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam za stary tv niestety...Hehe..Jak mogłaś TVN turbo przełączyć, to zbrodnia[emoji6]

reklama
Jak masz blender to mozesz rozdrobnic ;) Moj m to sobie do musli rano dosypuje. Pije tez czystek, serdecznik. Ja to nie lubie takich rzeczy a m to by co chwile sobie cos zaparzal :)
Ja też próbowałem kilku takich specyfików ale niektóre były za extremalne..

Do góry