dżoasia
Fanka BB :)
no to pięknieZrobiłam 3 weryfikacje, przyrosty były w normie, więc więcej nie robiłam. Pozniej jeszcze 2 sikane i kreski testowe ciemniejsze od kontrolnych. No i tak jak piszesz, czekam grzecznie na wizytę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no to pięknieZrobiłam 3 weryfikacje, przyrosty były w normie, więc więcej nie robiłam. Pozniej jeszcze 2 sikane i kreski testowe ciemniejsze od kontrolnych. No i tak jak piszesz, czekam grzecznie na wizytę.
Teraz w środę, będzie to 5t5d. Nie wiem co będzie widać, ale chciałabym chociaż spokojna wyjść. Boję się tych poronien, one się tak często zdarzają.no to pięknieoby tak do końca
a przypomnisz kiedy masz wizytę?
Będzie dobrze, na tym forum jest i było naprawdę mnóstwo dziewczyn, którym udało się za pierwszym razem i już czekają na dzidzie albo nawet urodziłyTeraz w środę, będzie to 5t5d. Nie wiem co będzie widać, ale chciałabym chociaż spokojna wyjść. Boję się tych poronien, one się tak często zdarzają.
no ja zaraz dzwonie do kliniki czy blastki przezyły.. hmmdziewczyny powodzenia na transferach, niech wszystko pójdzie sprawnie i gładko, a w następnym tygodniu samych piątek na testach
@Sylwetka86 życzę Ci małego cudu :*
Sama nie potrzebnie się nakrecam, czytam i czytam, a później panika. W weekend zrobiłam sobie internetowy detox, ale wczoraj przed snem nadrabiałam zaległości, ponad 500 postów na BBBędzie dobrze, na tym forum jest i było naprawdę mnóstwo dziewczyn, którym udało się za pierwszym razem i już czekają na dzidzie albo nawet urodziłymyślę, że będzie pęcherzyk i maleńki zarodek ale na serduszko pewnie jeszcze za wcześnie
![]()
Albo na twój problem z apetytem Kuchenne Rewolucje na seriale.net hehe..My z Aśka zawsze w trakcie dostajemy głoda patrząc na Madzie[emoji57] [emoji28] [emoji28] [emoji490]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
CudownieNo i witamy się z ciociami forumowymi.
Dzis o godzinie 10:59 i 11:00 przytuliłam Przemka (2350g i 49cm) oraz Sebastianka (3kg i 52cm). Przemek dostał 10pkt ale jest na obserwacji na noworodkach bo jak to pani powiedział pomrukuje i muszą go poobesrwowac, miałam go przy sobie gdzieś na godzinkę i tylko póki co jego mam zdjęcie. Jeśli chodzi o Sebastianka to dostał 8pkt niestety problemy z płuckami nie chciał za bardzo sam oddychać i wzięli go na patologie noworodków i tam jest podłączony do urządzenia które pomaga mu oddychać, ale podobno płuca podjęły współpracę i jest coraz lepiej.
A oto przesyłam Wam zdjęcie Przemka a jutro odwiedzę Sebusia to może uda się i jemu zrobić zdjęcie.