• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trochę dziwna sprawa, bo prawidłowy wynik amh to 1-3 a wyższy wynik świadczy o pco właśnie. Nie słyszałam o innej przyczynie podwyższonego amh (co nie znaczy, że nie istnieje) więc nie pomogę... Mogę tylko powiedzieć że przy takim wysokim amh możesz się spodziewać hiperstymulacji i odroczenia transferu, chyba, że lekarz idealnie dobierze dawki leków i jakoś unikniesz tej nieprzyjemności. Swego czasu podczytywałam wątek i IUI i Wam kibicowałam, Ciebie też pamiętam i tą ciążę biochemiczną (w lutym? marcu?). Teraz trzymam kciuki za powodzenie ivf :) Kiedy startujecie?

Tak ciąża biochemiczna na początku lutego. Ja tam się ani hiperstymulacji nie boje ani odroczonego transferu. Ważne, ze teraz już sama wiem co i jak [emoji16] w piątek mam wizytę z badaniami i chcemy startować od nowego cyklu czyli początek grudnia [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale jest już plan wracam na siłownię która od jakiegoś czasu zaniedbałam a niestety przez te hormony kilogramow przybyło. ... dieta itd wiec będzie dobrze. Tylko wiecie co jest najgorsze ze teraz to ja musze podwójnie być silna a przynajmniej udawać taka tłumacząc każdemu z osobna ze się kolejny raz nie udało. .... no to mnie trochę rozbija bo każdy już od rana dzwoni i czeka na wiadomość ... ciężkie to tRoche ...

No u mnie tez zawsze wszyscy zaprzyjaznieni wiedza dookola, wspieraja..a potem wiadomo - czekaja na informacje.. to jest trudne ale dobrze jest miec w okol przyjaciol, ktorzy otra lzy, przytula, wysluchaja, zabiora na wodke :)

A plan z silownia dobry! Ja tez przytylam od tych hormonow i bardzo nie podoba mi sie to co widze w lustrze :/

Tak ciąża biochemiczna na początku lutego. Ja tam się ani hiperstymulacji nie boje ani odroczonego transferu. Ważne, ze teraz już sama wiem co i jak [emoji16] w piątek mam wizytę z badaniami i chcemy startować od nowego cyklu czyli początek grudnia [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no to nie opuszczaj nas tylko pisz regularnie co u ciebie ;) trzymam kciuki za dobrze dobrane leki i szczęśliwy finał jeszcze przed nowym rokiem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry