reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja mam dostac od Mikolaja ten laser co ma @marshia :D miło, ze nie tylko mnie dotyka problem z owlosieniem :D

@anetkruczek, teraz juz wiem co dla matki oznacza nawet najmniejsza choroba dziecka! Zdrowka:*

A jak Zosienka i jej mama?:*
My w weekend mamy gosci, a wy? Dzis odciagam mleko dla M i jade jutro pokupic sobie jakies rozpinane ciuszki :D bo nie mam co ubierac.

Ktora ma najblizszy termin porodu? BEeata? A potem? Kto przejąl moj brzuszek? Magdzia?

reklama
Dzkiewczynki kochane ja nadal z bebenkiem , troche sie wycofalam gdyz ostatnie podciagniecia. Maz maluje ja biegam za krzeslami i zdecydowac sie nie moge a czasno czekiwania 4 tyg .

Co moge wam powiedziec hmm seksic mi sie chce maz ucieka bo boi sie ze jak tylko mnie ruszy to urodze wiec celibat do 1grudnia.

@magda1208 kotus nie doszukuj siesie objawow ,w rekach Boga jest Twoja kropeczka wiec musisz ciagle mu przypominac o co go prosisz.

właśnie się zbieram z tą drożnościa, ale przyznam że ja strachliwa, noi głowna obawa to metoda jaką wybrać, gdyż słyszałam że po laparoskopii lubi się przypałętać ciąża pozamaciczna, i sama niewiem a ty bobasek jaką miałaś metoda?
Ja miałam hsg prawie nie bolało trwało może 10min

@kas90 to fajny ten Twój Mikołaj ;) Będziesz zadowolona :) Ja po 2 miesiącach mam ciut twardsze znowu te włoski na nogach (bo nie robiłam przecież) ale już powróciłam do strzelania ;) Także nogi, pachy i nawrt przedramiona lecę braunem, bikini ostrzelam ze 2 razy laserem (mam nadzieje, ze cokolwiek to da). Trochę boję się poparzenia, ale mam nadzieje, ze nic się nie zadzieje.
@magda1208 1 tabletka zupełnie nic nie zmieni, jak chcesz to Ci mogę wysłać lutkę, ale dopiero w ponuedzialek :/.
@bea25ta do 01.12 już niedaleko ;) oj będzie się działo!!! ;) ;) ;)
@mickey* a skad Ty wiesz, ze problem jest z podziałem komórkowym? A co do hsg - ja dostałam nospe tylko i prawie nie bolało. Jak mocniejszy bol okresowy :)

Ostatnia edycja:
@kas90 to fajny ten Twój Mikołaj ;) Będziesz zadowolona :) Ja po 2 miesiącach mam ciut twardsze znowu te włoski na nogach (bo nie robiłam przecież) ale już powróciłam do strzelania ;) Także nogi, pachy i nawrt przedramiona lecę braunem, bikini ostrzelam ze 2 razy laserem (mam nadzieje, ze cokolwiek to da). Trochę boję się poparzenia, ale mam nadzieje, ze nic się nie zadzieje.
@magda1208 1 tabletka zupełnie nic nie zmieni, jak chcesz to Ci mogę wysłać lutkę, ale dopiero w ponuedzialek :/.
@bea25ta do 01.12 już niedaleko ;) oj będzie się działo!!! ;) ;) ;)
@mickey* a skad Ty wiesz, ze problem jest z podziałem komórkowym?

Dziękuję kochana będę mieć za godzinę mąż przywiezie.

reklama
@Destino juz niewiele zostalo.

Magda1208 trzymam kciuki.
.

Nie pisze ostatnio bo u nas nic ciekawego sie nie dzieje.ciezko mi za Wami nadazyc. Bardzo duzo pracy. Ide do domu jestem juz zmeczona. Ogolnie to mam juz powoli dosc staran. Nie wierze juz ze uda sie nam koedykolwiek

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry