reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki coraz bliżej :)) moim zdaniem to i tak urodzicie prawie razem :D

Polecam fajny kanał na YT prosto tłumaczą wszystko od poczęcia do porodu noworodki itd i wiele innych :) ja obczaiłam dzisiaj ciekawe :)
Link do: Mamazone

@Destino cieszę się , że baranek się przydał już teraz zobaczysz jak mały bedzie zainteresowany nim po urodzeniu mamy jeszcze małpkę grająca ktoś na prezent przyniósł ale ona nie sprawia małej takiej przyjemności.

@magda1208 kochana ja Cię rozumiem wierzymy w Boga modlimy się ale niestety strach o ciążę nie zniknie o maleństwo o które tak bardzo walczymy. Życzę Ci duzo cierpliwość spokóju będzie dobrze musi zobaczysz. Ściskam Cię bardzo serdecznie

@olaa90 witaj popieram @Destino bo mój mąż wysportowany dużo ćwiczy i też nasienie w pewnym momencie było bardzo kiepskie. Warto męża również zbadać. Zbadaj betę jak dziewczyny piszą. Ja miałam zawsze te plamienia przed @ u mnie to normalne zobaczymy jak będzie po ciąży.

@bertha film no nie napiszę super ale na pewno fascynujacy. Bertha ja wciąż się upieram jak zdarta plyta ja myślę , ze może to immunologia upośledza Ci jajka. Nie chcesz się szczepić? Albo intralipid częściej przed stymulacją?

@agatush dobrze że katarek przechodzi ja się go boję

@roxie123 kochana dziękuję że pytasz raz lepiej z oczkiem raz gorzej ale we wtorek idziemy do lekarza na pierwszą wizytę także zobaczy co i jak narazie nie panikuje.

@mickey* ja miałam laparoskopie i sono hsg zrób sobie na początek sono hsg jeśli będą niedrozne to zrobisz laparoskopie. Wiem że się boisz, ale z niedrożnymi jajowodami nie zajdziesz na pewno. Trzymam kciuki za szybkie decyzje. Mnie bolało jak były niedrożne.

@kas90 jutro od 14:30 mamy gości wieczorem siostra bo się steskniła jak to mówi a w niedzielę babcia :p.

@marshia ja też dostanę to cudo do depilacji

@marzycielka81 kiedy robisz test?

Wszystko po kolei na początek @bea25ta urodzi @Destino później oczywiście w terminie zeby Nathaniel byl dużym chłopcem

@magda1208 u nas dzień za dniem mała ma dziś 2 tygodnie jest grzeczna prawie nie płacze musi być tylko jedzenie

@Destino cieszę się , że baranek się przydał już teraz zobaczysz jak mały bedzie zainteresowany nim po urodzeniu mamy jeszcze małpkę grająca ktoś na prezent przyniósł ale ona nie sprawia małej takiej przyjemności.

@magda1208 kochana ja Cię rozumiem wierzymy w Boga modlimy się ale niestety strach o ciążę nie zniknie o maleństwo o które tak bardzo walczymy. Życzę Ci duzo cierpliwość spokóju będzie dobrze musi zobaczysz. Ściskam Cię bardzo serdecznie

@olaa90 witaj popieram @Destino bo mój mąż wysportowany dużo ćwiczy i też nasienie w pewnym momencie było bardzo kiepskie. Warto męża również zbadać. Zbadaj betę jak dziewczyny piszą. Ja miałam zawsze te plamienia przed @ u mnie to normalne zobaczymy jak będzie po ciąży.

@bertha film no nie napiszę super ale na pewno fascynujacy. Bertha ja wciąż się upieram jak zdarta plyta ja myślę , ze może to immunologia upośledza Ci jajka. Nie chcesz się szczepić? Albo intralipid częściej przed stymulacją?

@agatush dobrze że katarek przechodzi ja się go boję

@roxie123 kochana dziękuję że pytasz raz lepiej z oczkiem raz gorzej ale we wtorek idziemy do lekarza na pierwszą wizytę także zobaczy co i jak narazie nie panikuje.

@mickey* ja miałam laparoskopie i sono hsg zrób sobie na początek sono hsg jeśli będą niedrozne to zrobisz laparoskopie. Wiem że się boisz, ale z niedrożnymi jajowodami nie zajdziesz na pewno. Trzymam kciuki za szybkie decyzje. Mnie bolało jak były niedrożne.

@kas90 jutro od 14:30 mamy gości wieczorem siostra bo się steskniła jak to mówi a w niedzielę babcia :p.

@marshia ja też dostanę to cudo do depilacji

@marzycielka81 kiedy robisz test?

Wszystko po kolei na początek @bea25ta urodzi @Destino później oczywiście w terminie zeby Nathaniel byl dużym chłopcem

@magda1208 u nas dzień za dniem mała ma dziś 2 tygodnie jest grzeczna prawie nie płacze musi być tylko jedzenie

Mój M coś słabo się zapatruje na szczepienia..
będę w następnej stymulacji brała intralipid jeszcze 2tyg przed transferem. Już mam w domu intralipid.

Natomiast ja dopytałam wprost Pasnika czy immunologia może psuć jajka, to powiedział ze nie, ze w implantacji i utrzymaniu. Wiec go słucham...
encorton będę brać od początku stymulacji wiec on trochę ulagodzi moja immunologie.

reklama
Do góry