reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W ogóle to ja muszę się ogarnąć, bo źle się ze mną dzieje :D tylko dzieci i testy ciążowe mi w głowie. Nie tak to powinno wyglądac :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ładnie Ci się przesunęła owu! Który to dzień cyklu? :) ja już się tez nie mogę owu doczekać :) już bym chciała nowy cykl :)
Może nie będzie nowego cyklu :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To ładnie Ci się przesunęła owu! Który to dzień cyklu? :) ja już się tez nie mogę owu doczekać :) już bym chciała nowy cykl :)
Dziś 15dc a dopiero test wyszedł pozytywnie, więc ovu będzie 16-17dc no przesunęła się, dobrze że jednak te testy mam i mogę sprawdzić, wcześniej bez testów tylko kalendarzyk ;) Dziewczyny mam różowy śluz? Implantacja nie bo nie było jeszcze ovu, kurcze co to może znaczyć :o

W ogóle to ja muszę się ogarnąć, bo źle się ze mną dzieje :D tylko dzieci i testy ciążowe mi w głowie. Nie tak to powinno wyglądac :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No to właśnie! Ja mam to samo, już o niczym innym nie myśle i tez sobie powtarzam: „ogarnij się, bo tak w ciaze na pewno nie zajdziesz” :) tylko jak wyplewić te myśli? :)

Wtwdy byłam nieświadoma jego wplywów, a szpara bolała, to wzielam.

A byla tu wzmianka o tramalu...mam znajomego, wysoki chłop bo ponad 2 metry wzrostu. Mial problem z kregoslupem i go czekala operacja na kregoslup wlasnie. Mial takie bóle że tylko na tramalu przeżyl to jakos. Ale tak dlugo bral, bo z dwa czy trzy miesiace, że jak go odstawil to trząsl się jak stary alkoholik.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja wzięłam raz tramal.
Czułam się jak na mega kacu gigancie.
Nudności, wymioty, ból głowy . Cały dzień spalam i wymiotowałam na zmianę.
Moja mama która jest pielęgniarka powiedziała że tramal to lek który działa na zasadzie jak narkotyk.
Na niektórych działa jak na mnie : wymiotami , nudnościami, sennością.
A Twój kolega ze względu na to że bral dłuższy czas uzależnił się właśnie jak od narkotyków :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry