mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Jak coś, to możemy razem w niedzielę za tydzień, w razie coJa tez wg apki mam na 25, ale sama nie wiem kiedy test zrobic haha![]()
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak coś, to możemy razem w niedzielę za tydzień, w razie coJa tez wg apki mam na 25, ale sama nie wiem kiedy test zrobic haha![]()
Ja tam będę trzymać za nas kciuki.
@O'Hara kiedy termin @?
No właśnie ja staram się ogarnąć jakoś, bo czasami sama siebie zaczynam przerażać, więc to znak, że dzieje się ze mną coś nie tak.
Ja już przeczytałam chyba wszystko co było możliwe o ciąży owulacji itpU mnie 25, kiedy testujesz?
Ja w tym cyklu tez mialam plamienia w okolicach owu, gin powiedzial ze to norma
Nie jestes glupia baba, tykko calkiem normalnaja od owulacji codziennie przed snem wpisuje w google :"najwczesniejsze objawy ciazy" hahaha, ma ktoras jeszcze tak naeane w glowie?
Ja w tym cyklu tez bardzo sie nakrecilam, a moze akurat nam sie uda?![]()
Informuj na bieżąco [emoji16]Termin mam na 23 ale coś czuje, ze pojawi się wcześniej![]()
Informuj na bieżąco [emoji16]
Ja w tym cyklu tez bardzo sie nakrecilam, a moze akurat nam sie uda?![]()
Rób testPobolewania brzucha wróciły, lżejsze ale dalej niepokojące, dzisiaj mnie cycki bolą, tzn palą od środka i miałam kilkuminutową zgagę. Jak tu wytrzymać z testem do soboty?
...marzenia mają wielką moc...