reklama
edloteh
Fanka BB :)
@magda1208 tule mocno. Wiem jaki stres przechodzisz [emoji25]Zdecydowanie za wcześnie na takie wyroki jak usłyszałaś. Także kochana, czekamy na kolejne podglądanie. Trzymam mocno [emoji110]️[emoji110]️
@monia0208 pięknie [emoji7] za przyrosty [emoji110]️[emoji110]️
@marshia ty u psychologa byłaś [emoji6] bo to na pewno nie immunolog był [emoji13] maskara [emoji50]
@monia0208 pięknie [emoji7] za przyrosty [emoji110]️[emoji110]️
@marshia ty u psychologa byłaś [emoji6] bo to na pewno nie immunolog był [emoji13] maskara [emoji50]
bobasek1990
@magda1208 daj czas jeszcze fasolce dobrze ze chcesz iść na betę napisz później co powiedział malina ale musisz wierzyć że uda Ci się donosic ciążę zobacz ja też nigdy nie widziałam zarodka a dzisiaj byłam na doszczepianiu i nie przeżyłabym żeby nie zrobić usg dzidzia rośnie ma prawie 2cm też się bardzo bałam bo te objawy raz mam raz nie. Miałam napisać Wam dopiero jutro bo dzisiaj jest czas dla Ciebie Madzia na forum ale myślę że Cię to trochę podbuduje że jednak może się udać też płakałam w lutym jak poronilam przy mlr 30% a teraz mam nadzieje że za parę miesięcy będę najszczesliwsza na świecie i Tobie życzę tego z całego serca
marzycielka81
@magda1208 :-( caly dzien o Tobie mysle.
@nafoczka oby badania cos wykazaly.
@marshia bardzo mi przykro
Ogolnie zmeczona jestem i czekam az synek pojdzie spac bo ja tez spiaca jestem
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
@nafoczka oby badania cos wykazaly.
@marshia bardzo mi przykro
Ogolnie zmeczona jestem i czekam az synek pojdzie spac bo ja tez spiaca jestem
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik m
Gość
@nafoczka miło, że masz jutro wolne, bedziesz miała chwilę dla siebie, żeby odsapnąć, kciuksy za badania,
@marshia może to ten immunolog niech pomysli i się zastanowi ale nad swoją specjalizacją
rozwala mnie takie podejście lekarzy, debil nk zabijają do 12 tygodnia-przepraszam za okreslenie, marshia zapomnij o tej wizycie, Ty potrzebujesz lekarza z wiedzą i konstruktywnego specjalisty
@bobasek1990 super, gratuluję, taka wiadomość zawsze jest porządana i cudowna na forum bo rośnie kolejny, maleńki, wielki cud,

@marshia może to ten immunolog niech pomysli i się zastanowi ale nad swoją specjalizacją
rozwala mnie takie podejście lekarzy, debil nk zabijają do 12 tygodnia-przepraszam za okreslenie, marshia zapomnij o tej wizycie, Ty potrzebujesz lekarza z wiedzą i konstruktywnego specjalisty
@bobasek1990 super, gratuluję, taka wiadomość zawsze jest porządana i cudowna na forum bo rośnie kolejny, maleńki, wielki cud,

matulkaa
@magda1208 kontroluj betę, jesteśmy z tobą
@monia0208 gratuluję i czekamy na piękny przyrost
@bobasek1990 cudownie, że maluszek pięknie rośnie
takie wiadomości są zawsze jak najbardziej na miejscu. Każdy kolejny cud pozwala uwierzyć że nasza walka ma sens i że ją wygramy 
@marshia co za specjalista
niestety też miałam tą wątpliwą przyjemność spotkać się z takim immunologiem na NFZ. Masakra, kiedy pacjent ma wrażenie że wie więcej od lekarza do którego trafił Mnie chociaż udało się powtórzyć cały pakiet na zespół antyfosfolipidowy w poradni immunologicznej na NFZ.
@roxie123 chwal się tu na forum jak tylko będziesz miała potwierdzenie
kciuki
@monia0208 gratuluję i czekamy na piękny przyrost
@bobasek1990 cudownie, że maluszek pięknie rośnie
@marshia co za specjalista
@roxie123 chwal się tu na forum jak tylko będziesz miała potwierdzenie
roxie123
magda1208
@bobasek1990 Kochana gratuluję. Czy możesz mi powiedzieć jaka była przyczyna poronienia u ciebie w lutym.?
marshia
reklama
U
użytkownik m
Gość
sorka umknęła mi Twoja wizyta u Paśnika, a co on zaproponował?jaki ma pomysł
Podziel się: