reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny jestem w ciężkim szoku
20171120_181938.jpg

Załączniki

• 20171120_181938.jpg
    20171120_181938.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 437
reklama
@magda1208 tule mocno. Wiem jaki stres przechodzisz [emoji25]Zdecydowanie za wcześnie na takie wyroki jak usłyszałaś. Także kochana, czekamy na kolejne podglądanie. Trzymam mocno [emoji110]️[emoji110]️
@monia0208 pięknie [emoji7] za przyrosty [emoji110]️[emoji110]️
@marshia ty u psychologa byłaś [emoji6] bo to na pewno nie immunolog był [emoji13] maskara [emoji50]

@magda1208 daj czas jeszcze fasolce dobrze ze chcesz iść na betę napisz później co powiedział malina ale musisz wierzyć że uda Ci się donosic ciążę zobacz ja też nigdy nie widziałam zarodka a dzisiaj byłam na doszczepianiu i nie przeżyłabym żeby nie zrobić usg dzidzia rośnie ma prawie 2cm też się bardzo bałam bo te objawy raz mam raz nie. Miałam napisać Wam dopiero jutro bo dzisiaj jest czas dla Ciebie Madzia na forum ale myślę że Cię to trochę podbuduje że jednak może się udać też płakałam w lutym jak poronilam przy mlr 30% a teraz mam nadzieje że za parę miesięcy będę najszczesliwsza na świecie i Tobie życzę tego z całego serca

@nafoczka miło, że masz jutro wolne, bedziesz miała chwilę dla siebie, żeby odsapnąć, kciuksy za badania,
@marshia może to ten immunolog niech pomysli i się zastanowi ale nad swoją specjalizacją:p
rozwala mnie takie podejście lekarzy, debil nk zabijają do 12 tygodnia-przepraszam za okreslenie, marshia zapomnij o tej wizycie, Ty potrzebujesz lekarza z wiedzą i konstruktywnego specjalisty
@bobasek1990 super, gratuluję, taka wiadomość zawsze jest porządana i cudowna na forum bo rośnie kolejny, maleńki, wielki cud, :biggrin2::):biggrin2:

@magda1208 kontroluj betę, jesteśmy z tobą
@monia0208 gratuluję i czekamy na piękny przyrost
@bobasek1990 cudownie, że maluszek pięknie rośnie :) takie wiadomości są zawsze jak najbardziej na miejscu. Każdy kolejny cud pozwala uwierzyć że nasza walka ma sens i że ją wygramy :)
@marshia co za specjalista :( niestety też miałam tą wątpliwą przyjemność spotkać się z takim immunologiem na NFZ. Masakra, kiedy pacjent ma wrażenie że wie więcej od lekarza do którego trafił Mnie chociaż udało się powtórzyć cały pakiet na zespół antyfosfolipidowy w poradni immunologicznej na NFZ.
@roxie123 chwal się tu na forum jak tylko będziesz miała potwierdzenie :) kciuki

@edloteh to nawrt nie był psycholog tylko.... psychiczny ;)
@mickey* ja u Pasnika byłam już na wizycie "normalnej". Jutro robie CBA i LCT dla niego. Tu chcialam tylko badania p-ciał powtorzyc na NFZ. No ale się nie udało, bo nie ma potrzeby podobno wg tego lekarza.

reklama
Do góry