reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia Wierzę kochana że będzie dobrze.
@roxie123 Kciuki za cykl.
Kochane na pewno zrobię bete czekam na telefon z Gynymedu. Popłakałam trochę porozmawiałam z mężem i walcze dalej nie rozstrząsam bo nic to nie da muszę być silna aby zawalczyć dalej. Do szpitala pójdę tylko dlatego, że muszę zbadać materiał w domu było by mi trudno aby wykluczyć kolejną wadę genetyczną.Nie mam czasu muszę działać wiek mnie goni.

@zosiak to sobie będę brała do tego d vitum co drugi dzień :)
@magda1208 dziękuję :) ...nie myśl na razie o szpitalu i o badaniu wad , jeszcze nie wiadomo do końca jak będzie ;*
@nafoczka
Foczuś kurka wodna cykl płata Ci figle jakieś ;f no będziesz wiedzieć oczywiście jak coś ;*

@magda1208 Kochana dobrze, że czekasz na wiadomość od Malinowskiego. Jeżeli chodzi o ewentualne zabezpieczenie materiału- w domu to jest możliwe. Poprostu robisz siusiu tak jak w szpitalu do wiaderka.. Mi psychicznie było dużo łatwiej w domu..Po szpitalu bylo bardzo ciezko. Jednak decyzja nalezy do Ciebie.
Jestem przekonana, że będziecie z mężem mieć dzieciątko! Niestety każda z nas ma trudną drogę.
Jeżeli możesz napisz jaka wade mialas ostatnio? Generalnie ile miałas poronien?
Ciekawe jak Malinowski wyjasni kwestie szczepien i pustego jaja.
Wszystkie modlimy sie za Was..

@magda1208 eh wiem :< :* tak bardzo bym chciała Ci pomóc , ale nie mam takich mocy będę Cię wspierac duchowo żeby przyszedł Twój czas ... coś czuję , że sama się zaraz będę borykać z tyg na tydzień ile dotrwam czy nie dotrwam ... ale cóż nigdy nie możemy się poddać ...

Kochane cieszcie się ciążą... to są takie momenty do których nie wrócimy , a nie można zakładać tez ze będzie źle...mimo tego strachu i rozczarowań łapcie te momenty...jak będzie coś nie tak to i tak tego nie powstrzymamy i będą łzy , bez względu czy się nastawiamy , nakręcamy czy nie... jesteśmy tylko ludźmi i strata zawsze boli nawet kiedy wydaje sie ze jesteśmy silne...
Ważne aby umieć się pozbierać i w miare szybko otrząsnąć...trzeba chyba z czasem nauczyć się godzić z pewnymi zdarzeniami na które nie mamy wpływu i walczyć ;*

@magda1208 przytulam:* mam nadzieje ze nastepny rok okaze sie szczesliwszy i dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich starajacych:*
Juz za dwa dni moj ukochany przyjezdza :)))) teraz nie mamy ze soba kontaktu telefon mu sie popsul :/

reklama
@nafoczka gdzieś coś przeglądałam i normalnie tak mi przypasowało do zapracowanej Foczusi Mamusi :D :*
kobieta.jpg

Załączniki

• kobieta.jpg
    kobieta.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 439
Do góry