reklama
magda1208
Fanka BB :)
@marshia Wierzę kochana że będzie dobrze.
@roxie123 Kciuki za cykl.
Kochane na pewno zrobię bete czekam na telefon z Gynymedu. Popłakałam trochę porozmawiałam z mężem i walcze dalej nie rozstrząsam bo nic to nie da muszę być silna aby zawalczyć dalej. Do szpitala pójdę tylko dlatego, że muszę zbadać materiał w domu było by mi trudno aby wykluczyć kolejną wadę genetyczną.Nie mam czasu muszę działać wiek mnie goni.
@roxie123 Kciuki za cykl.
Kochane na pewno zrobię bete czekam na telefon z Gynymedu. Popłakałam trochę porozmawiałam z mężem i walcze dalej nie rozstrząsam bo nic to nie da muszę być silna aby zawalczyć dalej. Do szpitala pójdę tylko dlatego, że muszę zbadać materiał w domu było by mi trudno aby wykluczyć kolejną wadę genetyczną.Nie mam czasu muszę działać wiek mnie goni.
D
Deleted member 170039
Gość
roxie123
@zosiak to sobie będę brała do tego d vitum co drugi dzień
@magda1208 dziękuję
...nie myśl na razie o szpitalu i o badaniu wad , jeszcze nie wiadomo do końca jak będzie ;*
@nafoczka
Foczuś kurka wodna cykl płata Ci figle jakieś ;f no będziesz wiedzieć oczywiście jak coś ;*
@magda1208 dziękuję
@nafoczka
Foczuś kurka wodna cykl płata Ci figle jakieś ;f no będziesz wiedzieć oczywiście jak coś ;*
pixi.nova
@magda1208 Kochana dobrze, że czekasz na wiadomość od Malinowskiego. Jeżeli chodzi o ewentualne zabezpieczenie materiału- w domu to jest możliwe. Poprostu robisz siusiu tak jak w szpitalu do wiaderka.. Mi psychicznie było dużo łatwiej w domu..Po szpitalu bylo bardzo ciezko. Jednak decyzja nalezy do Ciebie.
Jestem przekonana, że będziecie z mężem mieć dzieciątko! Niestety każda z nas ma trudną drogę.
Jeżeli możesz napisz jaka wade mialas ostatnio? Generalnie ile miałas poronien?
Ciekawe jak Malinowski wyjasni kwestie szczepien i pustego jaja.
Wszystkie modlimy sie za Was..
Jestem przekonana, że będziecie z mężem mieć dzieciątko! Niestety każda z nas ma trudną drogę.
Jeżeli możesz napisz jaka wade mialas ostatnio? Generalnie ile miałas poronien?
Ciekawe jak Malinowski wyjasni kwestie szczepien i pustego jaja.
Wszystkie modlimy sie za Was..
roxie123
@magda1208 eh wiem :< :* tak bardzo bym chciała Ci pomóc , ale nie mam takich mocy będę Cię wspierac duchowo żeby przyszedł Twój czas ... coś czuję , że sama się zaraz będę borykać z tyg na tydzień ile dotrwam czy nie dotrwam ... ale cóż nigdy nie możemy się poddać ...
Kochane cieszcie się ciążą... to są takie momenty do których nie wrócimy , a nie można zakładać tez ze będzie źle...mimo tego strachu i rozczarowań łapcie te momenty...jak będzie coś nie tak to i tak tego nie powstrzymamy i będą łzy , bez względu czy się nastawiamy , nakręcamy czy nie... jesteśmy tylko ludźmi i strata zawsze boli nawet kiedy wydaje sie ze jesteśmy silne...
Ważne aby umieć się pozbierać i w miare szybko otrząsnąć...trzeba chyba z czasem nauczyć się godzić z pewnymi zdarzeniami na które nie mamy wpływu i walczyć ;*
Kochane cieszcie się ciążą... to są takie momenty do których nie wrócimy , a nie można zakładać tez ze będzie źle...mimo tego strachu i rozczarowań łapcie te momenty...jak będzie coś nie tak to i tak tego nie powstrzymamy i będą łzy , bez względu czy się nastawiamy , nakręcamy czy nie... jesteśmy tylko ludźmi i strata zawsze boli nawet kiedy wydaje sie ze jesteśmy silne...
Ważne aby umieć się pozbierać i w miare szybko otrząsnąć...trzeba chyba z czasem nauczyć się godzić z pewnymi zdarzeniami na które nie mamy wpływu i walczyć ;*
D
Deleted member 170039
Gość
@magda1208 przytulam:* mam nadzieje ze nastepny rok okaze sie szczesliwszy i dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich starajacych:*
Juz za dwa dni moj ukochany przyjezdza
))) teraz nie mamy ze soba kontaktu telefon mu sie popsul :/
Juz za dwa dni moj ukochany przyjezdza
reklama
Podziel się: