reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Może bliźniaki za jednym razem to wróżba się spelni szybciej :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Elodia jak ja lubie czytac to co piszesz [emoji12] [emoji7] [emoji3] [emoji2]

Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W ogóle zdałam sobie sprawę, że idę w sobotę na andrzejki. I w sobotę mam termin @. Cholera, a miałam nadzieję na piękną ołówkową spódnice, a przy @ mam balona, zamiast brzucha. Wiec mam kolejny powód, żeby @ nie przyszła [emoji23]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No, właśnie kusi, jak cholera... ale u mnie jutro to jeszcze bez sensu. Ale w czwartek... no jakiś cień cienia cienia może dojrzę [emoji12]. Ta ostatnia prosta strasznie się dłuży.
Znam to. Założyłam sobie, że będę testować 30. Teraz jestem na etapie niedzieli i nie mogę się doczekać[emoji23]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Elodia, czy na lipcówkach są już jakieś bliźniaki? @AgaRS90 I na czerwcówkach?

Lada chwila powinny być pierwsze sierpniówki, prawda? [emoji7]
No ja jakbym była w ciąży to akurat miałabym na 31 lipca. Więc myślę że już się zaczynają sierpniowki :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Beenka póki co nie ma bliźniaków ale sporo dziewczyn jest przed pierwszą wizytą tak że jeszcze mogą jakieś się pojawić :-)

A sierpniowki powinny na dniach się wysypywać. np @Beenka :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Do góry