• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nonkatoja się wie :-) jak mamusia z poczuciem humoru i niewyparzonym językiem to i córa też :-) nie mogło być inaczej :-) nawet lubi metal, rock, gotyk słuchac tak jak ja.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
A gdzie to się robi? Ja mam dziś :)

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że się sytuacja wyprostuje. Nadzieja jest, ale jeszcze cały czas plamie i to po wczorajszym badaniu całkiem sporo. Teraz rano zaczęło się uspokajać

Dzień dobry :) Nie nadrobię Was, tyle znowu naprodukowałyście od wczoraj wieczora :p Zapomniałam wczoraj napisać, że słyszałam serduszko [emoji7] Dostałam też spis badań do zrobienia i zalecenie przyjmowania Duphavit Pregna. Następna wizyta za 2 tygodnie 5 grudnia :) Następne co 3 tygodnie. Poinformował mnie też, że wyślę mnie na badania prenatalne i że są drogie ale zrobi tak żebym za nie nie płaciła. Dziewczyny, które wyliczenia są bliższe prawdy, z OM czy USG? Co prawda to różnica 1 dnia ale tak z ciekawości pytam. Czego można się spodziewać na drugiej wizycie? Bo raczej usg już robić nie będzie chyba prawda?

Dzień dobry :) Nie nadrobię Was, tyle znowu naprodukowałyście od wczoraj wieczora :p Zapomniałam wczoraj napisać, że słyszałam serduszko [emoji7] Dostałam też spis badań do zrobienia i zalecenie przyjmowania Duphavit Pregna. Następna wizyta za 2 tygodnie 5 grudnia :) Następne co 3 tygodnie. Poinformował mnie też, że wyślę mnie na badania prenatalne i że są drogie ale zrobi tak żebym za nie nie płaciła. Dziewczyny, które wyliczenia są bliższe prawdy, z OM czy USG? Co prawda to różnica 1 dnia ale tak z ciekawości pytam. Czego można się spodziewać na drugiej wizycie? Bo raczej usg już robić nie będzie chyba prawda?

Może ci zrobić usg kiedyś niby było ze 3 max na całe 9 miesięcy a teraz co wizyta to robia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry