reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No ja tam się nie obawiam bo ważę 38kg wiec nawet te 30 to by było ok ale u mnie to nie mozliwe ale fakt po zwymiotowaniu juz lepiej tyle ze nie lubię tego

Ja startuje z waga 55 kg narazie nie przytyłam nic co mnie cieszy bo z córka już miałam jeden kilo więcej [emoji23] masakra tez 30kg przytyłam w pierwszej ciazy i to była
Porażka mam nadzieje ze teraz będzie inaczej napewno nie mam takich zachcianek jak wpierwszej ciazy mniej jem wogole zjem trochę i jestem pełna

p19u9jcgq5oadwv5.png

reklama
Bidulka trzymaj się jakoś :* ja póki co nie rzygałam jeszcze tylko czasami mnie tak lekko mdli. I oby tak zostalo bo jak mnie tak konkretnie mdli to ja zawsze staram sie rzyganko powstrzymywac bo mam jakąś fobię na tym punkcie :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

No generalnie były tylko mdłości takie w miarę ale już dziś nie dałam rady z pierwszą to do 5 miesiąc wymiotowalam tylko tarte jabłuszko mi pomagało i tak przez 5 miesięcy

Bidulka trzymaj się jakoś :* ja póki co nie rzygałam jeszcze tylko czasami mnie tak lekko mdli. I oby tak zostalo bo jak mnie tak konkretnie mdli to ja zawsze staram sie rzyganko powstrzymywac bo mam jakąś fobię na tym punkcie :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png
Mam tak samo.. Dopiero od wczoraj. Nakupilam sobie do pracy fajne rzeczy na śniadanie, ale cos czuje, ze jak to zjem to skoncze z głową w kiblu :(

Kurcze współczuję Wam dziewczyny :( U mnie póki co spokój, jedyne co zauważyłam, to że zawsze wieczorem czuję się gorzej niż rano, tak jakbym była przejedzona i miała przez to wstręt do jedzenia.
Wczoraj na pierwszym ważeniu wyszło mi w ciuchach 71,6kg, w domu jak się ważyłam to było 70,5kg ale szczerze nie wiem czy coś przybrałam czy nie. Normalnie pewnie ważyłam coś koło 70kg.

Kurcze współczuję Wam dziewczyny :( U mnie póki co spokój, jedyne co zauważyłam, to że zawsze wieczorem czuję się gorzej niż rano, tak jakbym była przejedzona i miała przez to wstręt do jedzenia.
To ja też wieczorem nieco gorzej się czuję niż rano ale akurat nie że czuję się przejedzona tylko po prosty przemeczona po calym dniu i wlasnie glownie wieczorem i w nocy mam zgagę. Ale wolę to niż rzyganko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Wczoraj na pierwszym ważeniu wyszło mi w ciuchach 71,6kg, w domu jak się ważyłam to było 70,5kg ale szczerze nie wiem czy coś przybrałam czy nie. Normalnie pewnie ważyłam coś koło 70kg.

Na początku się ponoć chudnie u mnie tak było

reklama
Do góry